Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 25-05-2001 Persbericht district Land van Cuijk

LAPTOP WEG

Donderdagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Simon Homburgstraat in Cuijk. Nadat de daders een ruit vernielden van het kantoor namen zij een laptop weg van ruim f.4.000,--.

SCHUTTING IN BRAND

Een inwoner van Cuijk deed aangifte van brandstichting. Afgelopen nacht stak een onbekende een schutting rond zijn tuin in brand. De tuin grenst achter de woning aan het Reeveld in Cuijk. Buurtbewoners ontdekten de brand, waarna de bewoner samen met hen de brand heeft geblust. De schade is niet bekend.

INBRAAK IN CARAVANS

Vrijdagmorgen werd een inbraak ontdekt in een bedrijf aan de Arnoud van Gelderweg in Grave. Na het verbreken van het hekwerk rond het bedrijf werden twee caravans opengebroken. Daarbij werden een airco vernield en een schotelantenne weggenomen. Schade ruim f.3.000,--.

MAN GEWOND BIJ VECHTPARTIJ

Bij een vechtpartij afgelopen nacht op de Grotestraat in Cuijk is een persoon gewond geraakt. De politie kreeg de melding van de vechtpartij rond 01.15 uur. Toen de agenten ter plaatse kwamen was de rust al enigszins weergekeerd. De aanleiding is niet bekend. Het slachtoffer, een inwoner van Katwijk, leeftijd onbekend, is met oogletsel opgenomen in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.

KIPPEN WEG

In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee kippen gestolen uit de ren van een kinderboerderij aan de Galberg in Cuijk.

Eerder deze maand, op 16 mei, werden ook al enkele kippen vanaf het terrein gestolen. Een van deze dieren werd later door de eigenaar zonder kop aangetroffen. De eigenaar, die aangifte heeft gedaan, verzoekt omwonenden om in de nabije toekomst enig toezicht te houden.