Op 26 mei zal er in de bovenzaal van Paradiso een speciale editie van Palabras plaats vinden. Dit keer geen dichters en geen open podium maar wel veel woorden. De woorden komen van Will Power die ons anderhalf uur zal vermaken met zijn One Man Show "The Gathering". Will Power komt uit New York, en komt speciaal naar Nederland voor een eenmalig optreden. Wil je dit niet missen, zorg dan dat je er op tijd bij bent. Om 20:00 start de kaartverkoop en op 20:30 gaan de deuren dicht.

Om iedereen vooraf in de juiste stemming te brengen verzorgt Soup En Zo de soep en DJ Clyde de beats.

In de maand juni gaat Palabras zich voorbereiden op de zomer, er zal in die maand geen programma plaats vinden. Hartje zomer komt Palabras weer naar Bloemendaal aan Zee maar daarover ontvangen jullie tijdig meer informatie.

"The Gathering"

De show "The Gathering" is een theatraal reisverslag van rapper/dichter/schrijver Will Power. De show mixt hip hop beats en Afrikaans-Amerikaanse folklore met vernieuwende geluidstechnieken tot een krachtig geheel. Will Power ontwikkelde 'The Gathering' tot een theaterstuk waarin de belangrijkste ontmoetingsplekken voor de zwarte gemeenschap de revue passeren. De ene keer kruipt hij in de huid van een ambitieuze rapper die het probeert te maken in de muziekbusiness. Dan weer vervult hij de rol van een 'preacher' in de lokale kapperszaak. Will Power kreeg het idee voor zijn show toen hij bij zijn lokale kapperszaak zat. Tijdens het wachten op zijn beurt realiseerde hij zich dat een Black barbershop voor mannen uit de buurt een ideale plek is om verhalen uit te wisselen en elkaar te steunen bij het overwinnen van problemen zoals racisme en politiegeweld. Met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen neemt Mr. Power ons mee op zijn reis.

"By the end you will feel you have seen a cast of a dozen in a social drama, a spoken word poetry event, standup comedy and a hip hop concert, all in one."


-St. Petersburg Times

datum: zaterdag 26 mei

deuren open 20:00

deuren dicht 20:30

entree: f. 12,50 incl.

verkoop alleen aan de zaal



Dit is de onregelmatig verzonden elektronische nieuwsbrief van Palabras. Via deze nieuwsbrief willen we iedereen op de hoogte houden van onze activiteiten. Gelieve aan- en afmeldingen voor deze mailinglist en ook opmerkingen en suggesties te sturen naar las_palabras@hotmail.com




P>