Gemeente Ede

Gespreksavond gemeente Ede in Bennekom
op dinsdag 29 mei

Het gemeentebestuur van Ede wil op 29 mei a.s. graag de inwoners van Bennekom en de afgevaardigden van hun organisaties en verenigingen spreken. Burgemeester en wethouders willen hen bijpraten over een aantal onderwerpen die voor het dorp van belang zijn. Omgekeerd wil de gemeente weten wat de inwoners van Bennekom bezig houdt. Van gemeentezijde zullen aanwezig zijn burgemeester mr. W. Blanken, de wethouders R. Spiegelenberg, J. van den Hazel, W. Dekker, H. Kampman, M. van Haaren-Koopman en drs. A. Jonker, gemeentesecretaris drs. J. Miedema en een aantal gemeenteraadsleden.

In zalen van De Brink

Het bestuur van de Dorpsraad Bennekom en het Gemeentebestuur van Ede nodigen belangstellenden uit de gespreksbijeenkomst op dinsdagavond 29 mei te bezoeken. De openbare bijeenkomst vindt vanaf 19.30 uur plaats in gemeentecentrum De Brink, Brinkstraat 39 in Bennekom.

Als start van de bijeenkomst zal de heer Leutscher, voorzitter van de Dorpsraad, een toelichting op het programma geven. Aansluitend meldt burgemeester mr. W. Blanken de resultaten van het werkbezoek van het college van B&W van die middag. Vervolgens is er voor de bezoekers gelegenheid om in twee gespreksgroepen gedurende bijna drie kwartier onderwerpen en vragen te bespreken met leden van het gemeentebestuur. Daarna kan een keer van groep worden gewisseld.

Werkbezoek per fiets

Het werkbezoek van burgemeester en wethouders op 29 mei 's middags aan Bennekom omvat een fietstocht langs o.a. DVO-sporthal, Aleidahof, nieuwe speelgelegenheid aan Commandeursweg, Bart van Elstplantsoen, Dennenoord, kruispunt Heelsumseweg, woonwijk Breukereng en Spinakker.



Ede, 16 mei 2001