Op zaterdagavond 26 mei is vanaf 18.00 uur tot 24.00 uur het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten in het centrum van Bodegraven. Tijdens dit Kampioenschap strijden 21 dweilorkesten om de titel Nationaal Kampioen Dweilorkesten 2001. In het centrum van Bodegraven zijn 7 podia opgesteld, de deelnemers verzorgen 4 maal een optreden op een van de 7 podia.

In totaal komen er 21 dweilorkesten uit het land naar Bodegraven om u te laten genieten van hun muzikale kunsten. Voor de strijdende dweilorkesten zijn mooie geld prijzen te winnen, een grote beker voor de winnaar en tevens een wisselbokaal.

De finale is van 22.00 uur tot 23.00 uur op het hoofdpodium, waar de vele dweilorkesten gezamenlijk nog een uur muziek met elkaar maken. Om 22.30 uur is de prijsuitreiking en is de Nationaal Kampioen Dweilorkesten bekend.

Tijdens het Nationaal Kampioenschap voor Dweilorkesten is het centrum van Bodegraven volledig afgesloten voor het verkeer.

Natuurlijk kunt u tijdens het kampioenschap genieten op de vele terrassen die deze avond in het centrum aanwezig zijn. Zo zijn er vele extra terrassen te vinden in het centrum van Bodegraven en bij de vele cafés in het centrum zijn natuurlijk ook de nodige terrassen. Op deze fantastische avond kunt u inkopen doen bij de vele winkels in het centrum die speciaal op deze avond open zijn.

De toegang tot het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten is uiteraard gratis.

Komt u naar het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten in Bodegraven, maak dan gebruik van het openbaarvervoer, want de bus en trein stoppen direct in het centrum.