Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 26-05-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERDUISTERING PERSONENAUTO (Cuijk)

Een gararebedrijf in Cuijk deed vrijdagavond aangifte van verduistering van een personenauto van het merk Opel Astra ter waarde van ongeveer f. 48.000,00. Een 31-jarige inwoner van Nijmegen had de auto meegekregen om een proefrit te kunnen maken. Hij had zich met een geldig rijbewijs gelegitimeerd. De auto werd echter niet teruggebracht. Bij politieonderzoek bleek dat de verdachte op 24 mei was aangehouden in Nijmegen. Ook daar had hij na een proefrit, maar toen in een Renault Lagune, een personenauto verduisterd. Na verhoor is hij daar in vrijheid gesteld.

POGING INBRAAK (Cuijk)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is geprobeerd in te breken in een restaurant aan de Caluwe in Cuijk. De eigenaar werd wakker en zag iemand aan het raam morrelen. Toen de inbreker zich betrapt wist vluchtte hij op een fiets. Onderzoek leerde dat hij bezig was geweest de glaslatten van een raam te verwijderen.

INBRAAK (Cuijk)

Vrijdagavond is er ingebroken in een bedrijf aan de Zwaanstraat in Cuijk. Na het openbreken van het slot van de toegangsdeur is men naar binnen gegaan en heeft men kastjes en laden doorzocht. Het is niet bekend of de daders iets hebben buit gemaakt.

DIEFSTAL UIT WONING (Grave)

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn uit een woning aan de Klinkerstraat in Grave een gsm toestel, een hogedrukreiniger en een jas gestolen. De bewoner hadden verzuimd de achterdeur te sluiten.