PERSBERICHT 8


INFORMATIQUE RALLYTEAM GAAT STRIJD AAN MET BELGISCHE NATIONALE TOP RONDOM HET SFEERVOLLE BOCHOLT

Het INFORMATIQUE RALLYTEAM gaat op zaterdag 26 mei 2001 met 3 auto s deelnemen aan de 25ste Sezoensrally in het Belgische Bocholt. Aan de start van de voor de 3e ronde van het Belgisch nationaal rallykampioenschap meetellende wedstrijd worden zo n 140 equipes toegelaten. Naast een aantal Britse, Ierse, Franse en Belgische equipe zal de Nederlandse eer o.a. hoog gehouden worden door de INFORMATIQUE equipes Ronald Leemans/ Remco van Overdijk, de gebroeders Roger en Ronald van Iersel, beiden in een groep N Mitsubishi Lancer Evo 6 en Etienne Struijs/Bert Busch in de groep A Nissan Micra.

Zowel voor de deelnemende rallyequipes als voor de vele toeschouwers is deze Belgische rallytopper een aanrader. Vele equipes komen speciaal naar Bocholt vanwege de karakteristieke en zeldzame stroken maaskiezel. Circa 25 % van de gehele rally wordt op onverharde paden gereden, waadoor spektakel gegarandeerd is voor zowel rijders als toeschouwers. Voor de toeschouwers is het bovendien altijd gezellig vertoeven rondom het kerkplein centraal in het centrum gelegen. Gewoonlijk getrouw zal het plaatselijke Sezoens gerstenat rijkelijk vloeien.

Al met al een uitdagende uitnodiging om op zaterdag 26 mei eens naar het zuiden af te reizen. Bocholt is gelegen op zo n 40 km ten zuiden van de Nederlandse grens. De 1e van de 12 klassementsproeven begint omstreeks 10.00 uur. Voor het luttele bedrag van 500 Bfr. heeft u toegang tot alle klassementsproeven en voor live verslaggeving tijdens u bezoek kunt u uw autoradio afstemmen op 105.9 FM. Na de finish omstreeks 20.00 uur is het voorts goed vertoeven in de vele cafés en restaurants rondom het Marktplein.

Een uitgebreide informatiepakket, inclusief deelnemerslijst en tijdschema is op het marktplein aldaar verkrijgbaar.

INFORMATIQUE RALLYTEAM

Carol Robbers

Tel.: 010 4566050