Digitale Gemeente Houten

Kinderen houden torenexpositie.

maandag 21 mei 2001 - Bron: Kunst om de Hoek

HOUTEN- Aanstaande zaterdag organiseert Kunst om de Hoek de derde torenexpositie van dit seizoen. Ditmaal staat de jeugd centraal. De jeugdleden van de teken- en schildervereniging Ars Peintura laten een selectie van hun werk zien. De expositie is zaterdag 26 mei te bezoeken in de gemeentetoren aan het Plein in het Oude Dorp van Houten. Open van tien uur tot vier uur. Toegang gratis.

Iedere woensdagmiddag komen ongeveer 30 leden van de jeugdtekenclubs van Ars Peintura bij elkaar in de deel van boerderij De Heuvel. Ze werken daar hard met papier, potlood, krijt en verf. Een schoolse cursus kun je het niet noemen. Wel is er deskundige, creatieve begeleiding. Trefwoorden zijn: plezier, durf, fantasie, kleur en experiment. Er wordt gewerkt in twee groepen: één voor 8, 9 en 10 jarigen de andere voor 11, 12 en 13 jarigen.

Uiteraard staat het plezier in het maken voorop, maar laten zien wat je gemaakt hebt is natuurlijk ook heel spannend. Uit de honderden kleuren, stripverhaal, portret. Jong en oud is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Meer weten over Kunst om de Hoek:
Klik hier voor meer informatie.

Meer weten over Ars Peintura: tel. 6703026 van Peter Dames.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001
Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).