ISO kiest nieuw bestuur '01/'02

Datum: 26 mei 2001

Op zaterdag 26 mei heeft de Algemene Vergadering van het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) een nieuw kandidaatsbestuur voor het jaar 2001-2002 gekozen. Vijf nieuwe mensen nemen per 31 juni het roer over. De nieuwe groep heeft grootse plannen om het ISO als organisatie verder te versterken en nog nadrukkelijker op de kaart te zetten. De nieuwe groep is heel enthousiast en dermate capabel dat de AV hier het volste vertrouwen in heeft.

Voorzitter: Jonathan Zondag
Jonathan is in 1994 begonnen met zijn studie theologie aan de Universiteit Utrecht. Hij combineert deze studie met de tweejarige kerkelijke opleiding tot predikant van de Nederlandse Hervormde Kerk. In zijn tweede jaar was hij bestuurslid van de faculteitsvereniging Theologische Studievereniging Utrecht. Een jaar later werd hij hiervan praeses. Van 1998 tot 2000 is Jonathan lid geweest van de faculteitsraad Godgeleerdheid.

Secretaris: Annemarie Verweij
Annemarie is in 1999 begonnen met haar studie Personeel en Arbeid aan de Hogeschool van Utrecht. Hier is zij docentassistent geweest en momenteel neemt zij zitting in de opleidingscommissie. Annemarie is sinds dit jaar medewerker van het ISO en is lid van studentenvereniging Veritas. Hier heeft zij in meerdere commissies gezeten, waar de belangrijkste praeses van de ouderdagcommissie van was. Ook op haar hockeyclub heeft zij veel commissie-ervaring opgedaan.

Penningmeester: Nine Steensma
Nine is in 1998 begonnen met Internationale Bedrijfskunde en de European Law School, allebei aan de Universiteit Maastricht. Afgelopen jaar was Nine voorzitter van DOPE en zat ze namens DOPE in de faculteitsraad voor Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde. Ze heeft ook actief deelgenomen aan de werkgroep Kwaliteitszorg van het ISO. Verder is Nine lid van studentenvereniging Circumflex, waar ze onder meer de lustrumcommissie heeft gedaan. Ook heeft ze in de zomer van 2000 deelgenomen aan het Ambassadeursprogramma van AIESEC, waarvoor ze dit jaar het 'wereldstageprogramma' organiseert.

Algemeen Bestuurslid / Vice-voorzitter: Marjolijn Vermeulen
Marjolijn is in 1997 begonnen met natuurkunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. In het studiejaar 1998 - 1999 heeft ze in de opleidingscommissie gezeten en heeft ze in een aparte commissie meegewerkt aan de verbetering van de aansluiting VWO en universiteit. Tevens was ze dat jaar voorzitter van de studievereniging voor natuurkunde. Sinds 1999 is zij lid van de Universitaire Studentenraad en meerdere commissies die hiermee verband houden. In september 1999 was ze een van de oprichters van SIAM, tevens ook voorzitter.

Algemeen Bestuurslid: Robin Hartgers
Robin is in 1999 bij de Hanzehogeschool Groningen begonnen aan de studie Management Economie en Recht. Afgelopen jaar heeft hij zitting genomen in de Centrale Medezeggenschapsraad (CMR) en het Dagelijks Bestuur van de CMR. Daarnaast is hij voorzitter van de commissie Onderwijs en Student Zaken van de Hanzehogeschool. In de vakanties en weekeinden is hij inmiddels een paar jaar actief bij Recreatie Centra Nederland.

Het huidige ISO bestuur, de sollicitatiecommissie en de Algemene Vergadering van het ISO wenst het nieuwe bestuur bijzonder veel succes toe.

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is de grootste landelijke studentenorganisatie en vaste overlegpartner van de Minister van Onderwijs. Bij het ISO zijn ongeveer 160.000 studenten aangesloten.

ISO
Drieharingstraat 25
3511 BH
Utrecht
Telefoon: 030-230 26 66
iso@iso.nl
Contactpersoon: Maudy Keulemans