Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2001

Politiebericht Utrecht: district Rijn en Venen, 12.30 uur
Jongens stelen borden

WOERDEN- Op zondagochtend werden omstreeks twee uur twee jongens in de leeftijd van 17 en 19 jaar aangehouden nadat ze naambordjes hadden gestolen.

Getuigen hadden gezien dat de 17-jarige een straatnaambordje had weggenomen vanaf de Cattenbroekerdijk en deze vervolgens in het water gooide . De politie werd gewaarschuwd en kon naar aanleiding van een goed signalement de jongen aanhouden. Bij deze jongen liep ook de 19-jarige. Hij had een straatnaambord gevonden bij de brug in Montfoort.

Tegen beide Woerdenaren is proces-verbaal opgemaakt. De borden gaan weer retour naar de gemeente.

Rijden onder invloed

MAARSSEN- Op zondagochtend werd omstreeks drie uur een 28-jarige automobilist uit Breukelen aangehouden op de Kerkweg. Controle wees uit dat de man teveel alcohol had gedronken en op het bureau blies hij 0.65 promille. De man kreeg een boete van 410 gulden en een rijverbod van 1 uur.

Aanrijding met gewonden

WOERDEN- Op zondagochtend ontstond er omstreeks half vijf een aanrijding waarbij twee personen gewond raakten. De 26-jarige automobilist uit Montfoort reed over de Geestdorp, kwam met het rechterwiel in de berm terecht en raakte in de slip. Hij schampte vervolgens een boom, reed een lichtmast omver en kwam tot stilstand tegen een andere boom. De 26-jarige bestuurder en zijn 18-jarige passagier (Montfoort) werden met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.