Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 27-05-2001 Persbericht district Land van Cuijk

AUTODIEFSTAL (Katwijk)

Zaterdagmiddag is van het parkeerterrein aan de Korte Oijen in Katwijk een rode personenauto van het merk Volkswagen Golf voorzien van het Duitse kenteken VIE-EL926.

ZAKKENROLLERIJ (Cuijk)

Een 83-jarige vrouw uit Cuijk deed zaterdag aangifte van zakkenrollerij. Uit haar jaszak is zaterdagmiddag in de Kaneelstraat in Cuijk de portemonnee gerold. In de portemonnee zat een geldbedrag van ruim f. 500,00 en een bankpas. Bij het blokkeren van de pas, kort na de ontdekking van de diefstal, kreeg de vrouw te horen dat er al een bedrag van f. 2500,00 was gepind.

BELEDIGING (Mill)

Zaterdagavond is een 24-jarige inwoner van Sint Agatha aangehouden nadat hij op de Wanroijseweg in Mill luidkeels zijn mening over enkele daar aanwezige politiemensen ventileerde. De toegeworpen kreten als kuttenkoppen, hoerenjassen en stelletje lamzakken werden door de agenten niet in dank afgenomen. De verdachte is op het politiebureau gehoord en kreeg een proces-verbaal.

DOORGEREDEN NA AANRIJDING (Grave)

Zaterdagavond vond er op de Dokter Kanterslaan in Grave een aanrijding plaats tussen een rijdende en een geparkeerd staande personenauto. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakte is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te hebben gemaakt. De eigenaar van de beschadigde auto deed later in de nacht aangifte bij de politie en had in de omgeving een auto aangetroffen met verse schade. Onderzoek door de politie deed het vermoeden rechtvaardigen dat de bestuurder van die auto als verdachte kon worden aangemerkt. Hij kon echter nog niet worden aangehouden.

GELDBOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Boxmeer)

Een 47-jarige automobilist uit Boxmeer kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een transactievoorstel van de politie van f. 410,00. Hij reed onder invloed over de Krekelzanger in zijn woonplaats en bij de blaastest bleek hij net iets te diep in het glaasje te hebben gekeken.