PERSBERICHT - 25 APRIL 2001

Groot aantal activiteiten op manifestatie "Fun & Fifties"

Duinrell op 27 mei in teken van de "fifties"

Fun & Fifties in Duinrell

Op zondag 27 mei organiseert Duinrell in samenwerking met Bennies Fifties uit Scheveningen het grootschalige evenement 'Fun & Fifties'. Heel Duinrell in het teken van de Fifties.

In de Kikkertuin zal een grote 'vijftiger-jaren markt' worden gehouden. Twintig tot vijfentwintig standhouders zullen er hun waren uitstallen en verkopen. De bezoekers kunnen zich daar vergapen aan een grote verscheidenheid aan artikelen zoals jukeboxen, dinermeubilair, rock-'n-rollkleding en -platen.

Doorlopend programma
Edvard Niessing presenteert in het Zomertheater een doorlopend programma vol zang, dans en verrassende acts uit de jaren '50. Deze dag zal er een heuse `look-a-like' wedstrijd gehouden worden. De bezoeker die het meest lijkt op zijn of haar idool uit de jaren '50 staat een mooie prijs te wachten...

Zo mogelijk komt er ook een presentatie van verschillende fanclubs en verenigingen die de `Fifties' uitdragen.

Haardracht
Voor de bijpassende haardracht is er op deze dag een kapper aanwezig die de gasten van 'vetkuif' of 'suikerspin' kan voorzien. Indien gewenst legt de fotograaf deze metamorfose als herinnering vast. Tenslotte zullen de vele horecagelegenheden natuurlijk ook aan de Fifties-sfeer worden aangepast.

Bennies Fifties mag zich met recht dé specialist van de jaren vijftig noemen. Het bedrijf verkoopt en verhuurt een uitgebreid assortiment, van jukeboxen en meubilair tot decors en kleding uit die tijd. Veel televisieproducenten maakten al gebruik van dit assortiment en de befaamde vleugelauto's.

Het bezoek aan `Fun & Fifties' is inbegrepen in de normale toegangsprijs van het park inclusief twee uur Tikibad.