Gemeente Gent

N i e u w e G e n t s e s t a d s g i d s 2 0 0 1 - 2 0 0 2 (18/05/2001)

In het weekend van 27 en 28 mei ontvangen de Gentenaars hun nieuwe stadsgids 2001-2002. Het gaat hier om de veertiende editie. De gids is een uitgave van de firma Wegener. Die uitgeverij staat in voor de plattegronden, de advertenties, de druk en de verspreiding van de gids. Het stadsbestuur verzorgt het informatieve gedeelte over de overheidsdiensten in Gent.

Voor de tweede maal werd de stadsgids inhoudelijk aangevuld met een selectie uit de gegevens van de Welzijnsgids. Dit gebeurde in samenwerking met de Welzijnsraad die de Welzijnsgids niet meer uitgeeft.

De stadsgids wordt gratis in alle brievenbussen bedeeld, ook in die met de zelfklever "NEE. Geen reclamedrukwerk ". Het is dus uitkijken naar een informatiegids op A4-formaat, met op de voorkaft een foto van de Kouter in Gent. Op de voorgrond prijkt één van de Mystic Leaves van de kunstenares Jessica Diamond.

Mocht u de stadsgids niet ontvangen hebben, dan brengt u de Dienst Voorlichting zo snel mogelijk (uiterlijk tegen donderdag 31 mei) op de hoogte: een exemplaar wordt u dan toegestuurd.

Nieuwe inwoners krijgen de stadsgids in het infopakket "Welkom thuis".

Informatie

Dienst Voorlichting, stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent, tel. (09)266 52 10,

fax (09)266 52 29, e-mail voorlichting@gent.be

Bevoegd

de heer Frank Beke, burgemeester.