www.besteleencontainer.nl live!Christiaan Krieg, 28 mei 2001 Maandag 14 mei is de Business Groep Overheden & Bedrijven met een e-commerce project van start gegaan. Via een website kunnen bestaande klanten van AVR-Bedrijfsafval en AVR-Container Service nu bestellingen doen, wisselingen doorgeven of informatie opvragen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor nieuwe klanten om een offerte aan te vragen voor het inzamelen van bedrijfsafval. Particulieren kunnen via de site containers bestellen voor puin, bouw- en sloopafval en tuinafval. Het adres van deze nieuwe site is: www.besteleencontainer.nl

Projectleider Joep Prommenschenckel stelde de site officieel in werking: "Dit is een uniek moment. De Business Groep Overheden & Bedrijven heeft met dit project een start gemaakt met de verkoop van diensten via de digitale snelweg. Het project is bedoeld om ervaring op te doen met het aanbieden van afvaldienstverlening via internet.

De ervaringen zijn van groot belang voor eventuele andere initiatieven van AVR op internet. De verwachting is dat de bestaande dienstverlening in toenemende mate ondersteund zal worden door nieuwe media. Het is dus belangrijk dat AVR met een dergelijk project start".

Om de site onder de aandacht te brengen is een communicatie campagne van start gegaan. Via billboards, posters en radiospots wordt het bestaan van de site wereldkundig gemaakt. De pilot eindigt in augustus 2001. Indien het project voldoende succesvol is komt de website ook beschikbaar voor andere regios naast de provincie Zuid-Holland.