Gemeente Zoetermeer

Aanleg rotonde Zwaardslootseweg-Muzieklaan, start maandag 28 mei a.s.

Op de hoek van de Zwaardslootseweg en de Muzieklaan zal een rotonde worden aangelegd. De werkzaamheden beginnen maandag 28 mei aanstaande en zullen circa drie maanden gaan duren.

Bereikbaarheid
De Muzieklaan zal tijdens de werkzaamheden niet te bereiken zijn via de Zwaardslootseweg. In juni zal het verkeer regelmatig met een verkeers-lichteninstallatie, tussen 09.00 uur en 16.00 uur, geregeld worden waardoor verkeer van en naar Leiden er hinder van zal ondervinden.

Vervolgens zal er met betonplaten een omleiding gemaakt worden, waardoor tweerichtingsverkeer tijdelijk mogelijk wordt. Tijdens de vakantieperiode (ongeveer vanaf half juli) zal het verkeer dag en nacht met een verkeersregelinstallatie geregeld worden, waardoor verkeershinder zal kunnen ontstaan.

Omleiding
Verkeer naar de Muzieklaan wordt omgeleid via de Europaweg/Amerikaweg en de Vorstiusrode. Lijn 73 van ConneXXion zal tijdens de werkzaamheden niet over de Muzieklaan rijden. De haltes P. Scholtenrode/ Händelrode en Chopinrode zullen vervallen. De dichts bijzijnde haltes worden ter plaatse aangegeven.



Gemeente Zoetermeer © May 2001

Last update: 18 May 2001 (16:35)