Van Hulzen pr adviseurs


Albert Heijns PR-man Erik Muller naar Van Hulzen

Voorschoten, 28 mei 2001 - Erik Muller (49) is met ingang van 1 juli a.s. benoemd tot senior adviseur bij Van Hulzen Public Relations Adviseurs te Voorschoten. Hij wordt verantwoordelijk voor het optimaliseren en uitbreiden van de food & retail relaties en zal zich bovendien richten op crisis- en maatschappelijke communicatie.

Muller werkte ruim 20 jaar voor Koninklijke Ahold NV, waar hij onder meer werkzaam was als hoofd public relations van Ahold en later van Albert Heijn.
In deze periode heeft hij een enorme ervaring opgebouwd met maatschappelijke issues als voedselveiligheid, privacy, milieu, consumentisme en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Muller over zijn besluit zich te verbinden aan Van Hulzen: Na die vele jaren Ahold was ik toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij de keuze voor Van Hulzen een logische is. Van Hulzen staat immers al tientallen jaren Ahold en Albert Heijn terzijde als extern adviesbureau. Van Hulzen combineert sterk strategisch denkvermogen met een uitgebreide praktische ervaring in de retailsector.

Van Hulzen Public Relations Adviseurs (sinds 1950) is het eerste zelfstandige public- relationsadviesbureau in Nederland. Het bureau behoort tot de top-10 van public-relationsadviesbureaus. In 2000 groeide de honorariumomzet met 30% naar ruim NLG 4.0 mln. Met 28 medewerkers wordt voor 2001 een honorariumomzet van NLG 4,8 mln. geprognosticeerd.