Gemeente Zwolle

Asfalteringswerkzaamheden Westenholte Datum uitgave: 18-05-2001

Onderwerp :Verkeer en vervoer

In de periode van 28 mei tot en met 22 juni as. voert Ballast Nedam BV in opdracht van de gemeente Zwolle asfalteringswerkzaamheden uit in Westenholte. De Weidesteenlaan (gedeelte tussen Klipperweg en Tesjeslaan) en een deel van de Tesjeslaan (vanaf de Weidesteenlaan tot aan het Komijnepad) krijgen een nieuwe asfaltlaag.

De te asfalteren wegen zijn gedurende de gehele periode afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid.

De asfalteringswerkzaamheden hebben tot gevolg dat buslijn 1 een groot deel van zijn route door Westenholte niet kan rijden. Lijn 1 rijdt zijn gebruikelijke route tot aan het Petuniaplein. Deze halte blijft gewoon in gebruik. Maar vanaf het Petuniaplein rijdt de bus weer terug naar de Klipperweg. Gedurende de eerste periode van de werkzaamheden rijdt de bus vervolgens via de Klipperweg en een klein stukje Weidesteenlaan naar een tijdelijke halte aan de Loggerweg. Deze tijdelijke halte vervalt echter weer als het gedeelte van de Weidesteenlaan tussen de Klipperweg en de Loggerweg geasfalteerd wordt. Dit gebeurt pas in de laatste fase van de werkzaamheden.

Bron: Afd. Communicatie Datum van 18-05-2001 tot 22-06-2001