Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 28-05-2001 Mediaberichten 28 mei (laatste berichten)

Horst - hennepkwekerij opgerold

HORST In een woning aan de Prinses Marijkestraat heeft de politie maandagmorgen een hennepkwekerij ontdekt en opgerold. In een kamer zijn daarbij 144 planten aangetroffen en in beslag genomen. Samen met de technische installatie. In een andere kamer is de technische installatie in beslag genomen. Planten waren daar niet aanwezig. Het onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij wordt voortgezet.

Blerick diefstal vogels

BLERICK Zaterdagmorgen bleken uit een voliere achter de woning van een 53-jarige man 8 verschillende koppels vogels te zijn gestolen met een waarde van bijna tweeduizend gulden gestolen. Onbekenden klauterden over de muur om de woning aan de Racinestraat, braken de broedplaats open namen onder andere goudvinken; barmsijzen en putters mee.

Swalmen brand in kantine

SWALMEN Een TV is de oorzaak van een brand in een sportkantine aan de Sportparklaan. Daarbij liep de kantine fikse roetschade op. Maandag rond de middag bleek de brand in de kantine te woeden, die volgens de brandweer ontstaan was in de TV. Omdat er van een misdrijf geen sprake is, is de zaak daarmee voor de politie afgedaan.