Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van maandagmiddag 28 mei 2001
16:19 maandag 28 mei 2001

Roel Hallink, tel.: 06-51528156


* Diefstal velgen en banden

KLAZIENAVEEN Afgelopen nacht zijn bij een bedrijf aan de Industriestraat velgen en banden gestolen. Van een 3-tal autos werden de complete velgen met banden verwijderd. De autos waren opgekrikt en op stenen gezet om de velgen te kunnen verwijderen. De 12 velgen en banden hebben een waarde van ruim f 8.000,--.


* Inbraak in school

EMMEN Bij een school aan de Van Schaikweg is afgelopen weekeinde ingebroken. Om binnen te komen was een deur geforceerd. Ook binnen werden enkele deuren en sloten opengebroken. Uit het houtbewerkinglokaal werd een hoeveel handgereedschap en een aantal elektrisch gereedschap gestolen. De schade wordt geschat tussen de 3 en 4.000,-- gulden.


* Diefstal uit autos

ALTEVEER Afgelopen nacht is er ingebroken in een auto aan het Hazenpad. Gestolen werd de autoradio.

Ook aan de Jan Leijssenaarstraat werd ingebroken in een auto. Ook hier verdween de radio.


* Gewonde bij aanrijding

KLAZIENAVEEN Vanmiddag is een 36-jarige inwoonster van Klazienaveen ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Kazerneweg. Zij reed met haar personenauto over de Planeet en kreeg op de kruising met de Kazerneweg geen voorrang van een van links komende vrachtauto. Door de aanrijding kwam ze bekneld te zitten en zij is door de brandweer uit de auto bevrijd Zij is met vermoedelijk diverse fracturen en inwendig letsel overgebracht naar het Scheper ziekenhuis in Emmen. De bestuurder van de vrachtauto, een 47-jarige inwoner van Manrersa (Spanje) kwam met de schrik vrij.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe