PERSBERICHT

World Online biedt breedband internet aan via DSL-netwerk van BaByXL

Maarssen, 28 mei 2001 - World Online en BaByXL BroadBand DSL hebben vandaag bekendgemaakt dat zij op korte termijn gezamenlijk kwalitatief hoogwaardige breedband-internetdiensten gaan aanbieden aan de particuliere en zakelijke markt. World Online streeft naar het innemen van een leidende positie in het aanbieden van snelle internetdiensten. Daartoe wordt binnenkort het netwerk van World Online gekoppeld aan het breedbandnetwerk van BaByXL.

"Onze abonnees willen graag razendsnel internetten" zegt Ruud Huisman, CEO van World Online b.v. "Ook is er steeds meer vraag naar innovatieve diensten zoals streaming video en realtime gaming via het internet. Met het ADSL-netwerk van BaByXL kunnen wij op korte termijn optimaal aan deze vraag voldoen".
Frank van der Heijden, CEO van BaByXL: "Binnenkort kunnen de WorldOnline abonnees kiezen voor een gebruiksvriendelijke ADSL-aansluiting van BaByXL. Dit betekent zonder inloggen altijd online, supersnel en storingsvrij internetten via ons breedband DSL-netwerk."