Gemeente Oosterhout

Restant aanslagen belastingen verstuurd

Inclusief WOZ-beschikking

De meeste inwoners en bedrijven in Oosterhout hebben eind april al hun aanslag voor de gemeentelijke belastingen ontvangen. Die aanslag ging dit jaar vergezeld van de WOZ-beschikking. Daarin is aangegeven hoe het pand (bedrijf of woning) getaxeerd is waarover onder andere onroerende-zaakbelastingen worden geheven.

De komende dagen gaat een groot deel van het restant de deur uit: 7300 WOZ-beschikkingen en 7000 aanslagen. De meeste van deze beschikkingen en aanslagen komen terecht bij Oosterhouters die een woning van de Woningbouwstichting Oosterhout (WBSO) huren. Deze beschikkingen en aanslagen zullen zaterdag 26 mei arriveren. Met de belastingaanslag en de WOZ-beschikking wordt een bijsluiter meegestuurd, met daarin belangrijke informatie. Men wordt geadviseerd deze bijsluiter goed te lezen.

Oosterhouters die, vanwege hun persoonlijke omstandigheden, in aanmerking komen voor kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen, krijgen geen aanslagbiljet. Ze ontvangen wel een WOZ-beschikking. Deze mensen hebben overigens al bericht ontvangen dat ze voor kwijtschelding in aanmerking komen.

Oosterhout, 25 mei 2001