AutoRai

28-5-2001

Suzuki lanceert de Liana letterlijk

Langs de A4 bij Roelofarendsveen prijkt een Suzuki Liana met de neus omhoog boven een reusachtig billboard. Dit symboliseert de raketstart die importeur B.V. NIMAG van het nieuwe model verwacht.

Op het reusachtige billboard met een totale hoogte van maar liefst zes meter en een breedte van twaalf meter staat de tekst Suzuki lanceert de Liana. Een van de A4 niet zichtbare vorkheftruck houdt de Liana omhoog, die op zijn beurt is verankerd in een speciaal ontworpen frame.

Sinds 18 mei staat de nieuwe Suzuki bij de Nederlandse dealers. Liana staat voor Life In A New Age. Met het bijzondere billboard beoogt importeur B.V. NIMAG de komende weken veel extra aandacht te oogsten van op de A4 rijdende of in de file wachtende automobilisten. Deze snelweg tussen Den Haag en Amsterdam behoort tot de drukste van Nederland. Per uur passeren er 7.200 automobilisten.

Suzuki levert de Liana voor een uiterst scherpe prijs vanaf f 32.999,- voor de versie met 1.3-litermotor van 66 kW/90 pk. Ter gelegenheid van de introductie is er een extra complete First Edition voor f 37.999,-. Deze beschikt over een 1.6-litermotor van 76 kW/103 pk en heeft bovenop de complete uitrusting ook zijairbags, airconditioning en metallic lak.