"NIEUWE WEBSITE OVER AIDS MAAKT DE ZIEKTE PERSOONLIJK"

Als er iets van belang is bij het vraagstuk AIDS is het hoe mensen omgaan met deze ziekte. Kennis is macht: het is goed dat organisaties als het Aids-fonds en de Hiv-vereniging de publiciteit vinden met klare info over ontstaan, verloop en prognoses waar het AIDS betreft.

Er zijn veel pagina's op het wereldwijde web (en in de internet-nieuwsgroepen) gewijd aan de ziekte. Dat loopt uiteen van behoorlijk ingewikkeld, wetenschappelijk, tot persoonlijke getuigenissen.

AIDS moet een gezicht krijgen. Als duidelijk wordt dat een AIDS-patiënt vooral ook een heel normaal mens is, met al zijn wensen, verlangens, onzekerheden en hoop, is er veel gewonnen.

Er is eind mei een website in het net gebracht waarop beknopte informatie over AIDS en (in een e-zine-versie: veel verversingen dus) vooral ook het persoonlijke verhaal: het relaas, de weerslag/neerslag van het dagelijkse leven van een AIDS-patiënt: een bijna 40-jarige, blanke, homoseksuele man die niet van spruitjes houdt en van de lucht nog minder.

U vindt deze homepage op URL: http://www.aidstoornis.homestead.com/

De naam is een flauwe woordgrap op 'eetstoornis', 'aids' zit er in, 'toorn' ook.

Door het genereren van het aantal bezoekers, het schrijven in het gastenboek, een bepaalde interactie tussen site en daar buiten, hoopt de initiator dat in allerlei kringen over AIDS en het persoonlijke gesproken gaat worden.

We mogen namelijk niet zwijgen!


NOOT: Maker van de site is "Ronald"- om reden van
privacy is voor die naam gekozen.
Meer info bij ****, tel 020 697
8570

De naam **** MAG NIET IN UW
PUBLICATIE/PR/PUBLICITEIT/UITINGEN VOORKOMEN!!!!

LET OP:
Afzender is *****,
NIET J. Huttenhuis (Jan).
***** past op hond en huis van Jan in Katwijk en gebruikt daarom zijn e-mail ff. Dit zal zijn t/m 10 juni.

Voor nu,
bedankt,
groeten,

*****