IWIZ ontwikkelt unieke bedrijvengids op het Internet

E-GIDS MET 90.000 INGANGEN NAAR 800.000 OPLOSSINGEN

IK-WIL-IK-ZOEK, kort gezegd IWIZ, is de nieuwe landelijke bedrijvengids op het Internet. Via www.ikwilikzoek.nl kunnen de adresgegevens van meer dan 800.000 bedrijven on line worden opgevraagd. IWIZ biedt de gebruiker een aantal praktische vindmogelijkheden. Uniek in vergelijking met andere on line- bedrijvengidsen is de combinatie van eenvoud voor de zoeker en het uitgebreide scala van mogelijkheden voor bedrijven om zich te tonen. Er kan o.a. worden gezocht op trefwoord, dienst en product- of bedrijfsnaam. Als de gewenste adresgegevens gevonden zijn, is er direct een routekaartje beschikbaar. De standaardvermelding in de gids en het gebruik van de website zijn gratis. Met een ruim aanbod en efficidnt zoeksysteem wil IWIZ de vindbaarheid van bedrijven in Nederland blijvend vergroten.

Snel een bedrijf in de buurt vinden

Via www.ikwilikzoek.nl zijn de adresgegevens vindbaar van 800.000 bedrijven in Nederland. Als enige on line-bedrijvengids biedt de site de mogelijkheid om bedrijven direct op postcode te vinden. Ook kan er via www.ikwilikzoek.nl worden gezocht op trefwoord, dienst of product, telefoonnummer of bedrijfsnaam. Doordat IWIZ steeds nieuwe, passende koppelingen tussen trefwoorden (op dit moment 90.000) en product - en bedrijfsrubrieken maakt, kunnen gebruikers het product of bedrijf waarnaar ze op zoek zijn eenvoudiger en effectiever vinden. Bovendien is www.ikwilikzoek.nl veruit de snelste onder de on line-bedrijvengidsen.

Kosteloos voor bedrijven en gebruikers

Winkels, bedrijven en instellingen krijgen op www.ikwilikzoek.nl kosteloos een standaardvermelding. Met behulp van persoonlijke inloggegevens kan deze vermelding op elk moment worden geactualiseerd. Bedrijven die op de site extra aandacht voor hun bedrijf willen realiseren, kunnen desgewenst adverteren met een reclameregel. Ook kunnen ze op een aparte promotiepagina de link naar hun eigen website, hun e-mail adres en eventueel productinformatie plaatsen. Deze informatie kan door het bedrijf zelf het gehele jaar aangepast worden, waarmee doorlopend acties naar hun doelgroepen kunnen worden gecommuniceerd. Bovendien worden deze vermeldingen altijd boven de standaardplaatsingen weergegeven.

Weboogje en weblinks

De gebruiker vindt op www.ikwilikzoek.nl een aantal handige extra's. Zo kan het programma "WebOogje" worden gedownload, waarmee via de eigen desktop, zonder een browser te openen, direct naar bedrijven kan worden gezocht. De site zelf bevat verder handige links naar andere Nederlandse on line-gidsen.

Internetadres

www.ikwilikzoek.nl

///////// Einde Persbericht \\\\\\\\\\

Voor meer informatie en grafische files: Andre Vonk , iwiz bv., Berkelselaan 55 B, 3037 PC ROTTERDAM, telefoon 010 - 466 88 00 fax 010 - 2857194. E-mail: media@iwiz.nl