Persbericht

MXintegrations introduceert integratiemodule voor eMatrix en Telelogic DOORS

Amsterdam, 28 mei 2001 MXintegrations, onderdeel van de Amerikaanse The van der Roest Group, kondigt de beschikbaarheid aan van een hoogwaardige enterprise application integration (EAI) met MatrixOne's eMatrix 9 samenwerkingsoplossing (collaborative commerce) voor gebruikers van Telelogic's DOORS. eMatrix Integratie voor DOORS versie 1.0 voegt aan eMatrix mogelijkheden toe voor requirements management voor productietoepassingen.

De nieuwe interface voegt requirements management-mogelijkheden toe aan de productplanningscomponent van eMatrix, en breidt Telelogic's DOORS oplossing voor de levenscyclus van producten uit naar productieomgevingen. Dankzij de on line toegang tot informatie over productontwerpen kan een DOORS gebruiker garanderen dat de producten in een DOORS-project aan hun specificaties voldoen.

eMatrix Integratie voor DOORS versie 1.0 ondersteunt:
· Log in (in eMatrix "set context")

· Check-in en Check-out en/of bijvoegen van op eMatrix-gebaseerde documenten of tekeningen
· Bestanden, historie (configuratie), werkstroom- en statusinformatie bekijken
· Gerelateerde objecten (parents, children, top level, enzovoorts) zien
· Wijzigen van attributen van eMatrix-objecten (in eMatrix: promote, demote, accept, reject, signature, enzovoorts) en
· Synchroniseren van dataobjecten tussen beide omgevingen.
Een on line productoverzicht van eMatrix Integratie voor DOORS versie 1.0 is beschikbaar op de website van MXintegrations: www.mxintegrations.com

Webseminar
Voor meer gedetailleerde informatie over de integratie tussen eMatrix en Telelogic DOORS kunt u deelnemen aan het 'Webinar' op 30 mei, met als onderwerp: de integratie van requirements met de eMatrix-oplossing voor gezamenlijke productontwikkeling. Ga naar www2.telelogic.com/doors/webinars/calender.cfm om u aan te melden voor dit evenement.

Over MXintegrations
MXintegrations (MXi) is een softwarebedrijf dat zich exclusief richt op het bieden van hoogwaardige enterprise application integration (EAI) voor de eMatrix reeks van samenwerkingsoplossingen. MXi fungeert als partner van MatrixOne en ontwikkelt, onderhoudt en levert haar EAI-oplossingen voor eMatrix overal ter wereld. Naast de modules voor productintegratie biedt MXi een complete reeks diensten om de implementatie en succesvolle inzet van haar integraties te ondersteunen. Deze diensten omvatten onder meer consultancy, maatwerk, training en continue klantenondersteuning.

MXi is een bedrijfsonderdeel van The van der Roest Group (www.vdr.com) en heeft haar hoofdkantoor in Orange, Californië (www.MXintegrations.com)

Over Telelogic
Telelogic is een leverancier van oplossingen voor geavanceerde software- en systeemontwikkeling. Door geïntegreerde best-of-breed producten en professional services voor de complete levenscyclus van softwareontwikkeling aan te bieden, stelt Telelogic organisaties in staat om de kwaliteit en voorspelbaarheid te verbeteren, alsmede de time to market te verkorten en de kosten te verminderen. Telelogic's producten zijn gebaseerd op internationaal gestandaardiseerde talen en notatiewijzen en hebben een open architectuur die interoperabiliteit met de oplossingen van andere partijen verzekert. Telelogic neemt deel aan 3GPP, Bluetooth SIG en OMG om toekomstige communicatietechnologieën en visuele talen voor softwareontwikkeling te monitoren en te helpen creëren.

Over MatrixOne
MatrixOne, Inc. is de eerste ontwikkelaar van Intelligent Collaborative Commerce. De Internet-softwareproducten van MatrixOne bieden een infrastructuur voor het inrichten van beveiligde samenwerkingsprojecten tussen leveranciers, afnemers en andere zakenpartners, waarbij dezen tevens toegang krijgen tot onafhankelijke, veilige handelsgemeenschappen en applicaties binnen besloten en publieke netwerken. Het eMatrix-platform en applicaties in de reeks Value Chain Portfolio gebruiken Internet om mensen, processen en informatie met elkaar te verbinden om aldus grote verbeteringen van de winstgevendheid en doelmatigheid in de gehele waardeketen mogelijk te maken. MatrixOne heeft klanten over de hele wereld: in de sectoren technologie, lucht- en ruimtevaart, defensie, automobiel-, communicatie-, gebruiksgoederen-, machine- en procesindustrie en onder producenten van medische apparatuur. Tot de klanten van MatrixOne behoren General Electric, John Deere, Proctor & Gamble, Nokia, Toshiba, Philips, Siemens, Alcatel, JDS Uniphase en Honda. Deze ondernemingen gebruiken MatrixOne-oplossingen om hun concurrentiepositie in de ontluikende business-to-business-markten te verbeteren. Het hoofdkantoor van MatrixOne staat in Chelmsford, Massachusetts (VS); de overige vestigingen zijn in Noord Amerika, Europa en Azië. Meer informatie is te vinden op de website www.matrixone.com.