Persbericht

AVAYA BENOEMT EDDY GIJSSEL TOT SALES MANAGER HANDEL EN INDUSTRIE

Ter publicatie: 28 mei 2001

Nieuwegein - Avaya heeft Eddy Gijssel met ingang van 9 april 2001 benoemd tot Sales Manager Handel en Industrie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland van de complete Avaya portfolio bij de Top 50 bedrijven in Handel en Industrie.

Eddy Gijssel werkte hiervóór bij een aantal bedrijfsonderdelen van KPN Telecom. In zijn laatste functie was hij als Business Development Officer bij KPN Bedrijfscommunicatie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. Bij KPN Cablecom was Gijssel Manager Marketing & Consultancy en verantwoordelijk voor marketing en sales consultancy. Als Senior Product Marketing Manager was hij vanuit dit bedrijfsonderdeel verantwoordelijk voor de Lucent Systimax portfolio. Eerder werkte Gijssel als Sales Manager bij KPN Business Radio Solutions. Verder was hij Business Consultant bij KPN Telecom in Utrecht en Eindhoven en werkte hij in het voormalige telecomdistrict Breda achtereenvolgens als Telematica Consultant en Account Verkoper. Gijssel begon zijn loopbaan bij Océ in Venlo, bij de afdeling Research & Development. Daarna werkte hij nog een aantal jaren bij het ingenieursbureau Delta Consult in Kapelle.

Avaya
Avaya, wereldwijd één van de marktleiders in de verkoop en service van communicatieoplossingen en -diensten, levert producten en services die organisaties helpen te excelleren in klantgerichtheid. Avaya levert deze oplossingen aan bedrijven - waaronder meer dan 75 procent van de Fortune 500 -, aan overheden en andere organisaties. Avaya biedt oplossingen voor Customer Relationship Management, Unified Communication, Hosting en Multiservice Networking Infrastructure, en geconvergeerde Voice en Data Networks, inclusief de Enterprise-Class IP Solutions (ECLIPS). Deze producten worden ondersteund door Avaya Services en Avaya Labs. Avaya is wereldwijd marktleider in unified messaging, messaging-systemen, callcenters en structured-cabling systems. Avaya is in de Verenigde Staten marktleider in systemen voor spraakcommunicatie. In Nederland is Avaya gevestigd in Nieuwegein en Rijswijk. Meer informatie is te vinden op www.avaya.nl.