Net Integrators benoemt Maurice Oomen tot senior e-Business Strategy Consultant en versterkt de Salesafdeling

Amsterdam, 28 mei 2001 - Net Integrators, full-service internetbureau gespecialiseerd in strategische e-business-consulting en -applicatieontwikkeling, heeft Maurice Oomen benoemd tot e-Business Strategy Consultant. Daarnaast zijn Harmen Bakker en Joep Straathof aangesteld als Sales Executive.

Maurice Oomen (34) zal bij Net Integrators verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het strategische e-business-beleid. Hij werkte hiervoor bij Sun Microsystems B.V., waar hij zich als IT-Consultant met name richtte op de organisatie en bedrijfsprocessen van IT-afdelingen. Eerder werkte Oomen bij Cargill BV. In zijn laatste functie bij deze multinational was hij als IT-Manager van een Europese joint venture (waarvan Cargill mede-eigenaar is) onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de IT- en e-business-strategie. Oomen studeerde Commercieel-technische Bedrijfskunde aan de Technische Hogeschool Rijswijk en behaalde zijn MBA aan de Rotterdam School of Management.

Harmen Bakker en Joep Straathof zijn beiden aangesteld als Sales Executive. Harmen Bakker (31) zal zich bij Net Integrators richten op retailbedrijven en zal daarnaast de partners van Net Integrators adviseren. Bakker was eerder Consultant E-Commerce bij KPN Telecom. Als Sales Consultant bij het onderdeel Telecommerce omvatte zijn portfolio onder andere Dedicated Hosting, Internet Access en E-commerce. Bij hetzelfde bedrijf werkte hij eerder als Account Manager voor 80 named accounts.

Joep Straathof (31) is bij Net Integrators verkoopverantwoordelijk voor de markten logistiek, toerisme en financiële dienstverlening. Voorafgaand aan zijn komst naar Net Integrators werkte Straathof als Internet Consultant bij Interland B.V. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de verkoop van website hosting, e-shop-oplossingen en vertaaldiensten aan het midden- en kleinbedrijf in Europa. Straathof studeerde Internationaal Management aan de HES in Amsterdam en Arabische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Caïro University in Egypte.

Samen met Martijn Licht, die al langer bij Net Integrators werkt, zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering van het verkoopbeleid. Martijn Licht bedient klanten in de markten werving en selectie, zakelijke dienstverlening en uitgeverij.

Over Net Integrators
Net Integrators is een full-service internetbureau gespecialiseerd in strategische
e-business-consulting en -applicatieontwikkeling. Het verbeteren van de bedrijfsvoering staat hierbij centraal. De onderneming adviseert bedrijven bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van innovatieve en interactieve e-business-toepassingen. Effectiviteit en efficiëntie staan hierbij centraal. De organisatie bestaat uit vier onderdelen. E-business Strategy Consulting ondersteunt bedrijven bij de ontwikkeling van een effectieve internetstrategie. Creative Services onderzoekt en ontwikkelt interactieve marketingconcepten voor het (mobiele) internet. Engineering Services ontwerpt en bouwt e-commerce-applicaties en intranettoepassingen, en koppelt die aan bestaande bedrijfsprocessen en legacy-systemen. Facility Services & Content Management stelt infrastructuur, mensen en middelen beschikbaar om websites, e-commerce-applicaties en andere e-toepassingen te exploiteren en te onderhouden. Net Integrators is een participatie van Net Ventures (www.nv.nl). Meer informatie is te lezen op www.netintegrators.nl