DEDICATED HOSTING EN DEDICATED SERVER UITGEBREID

29 mei 2001

XS4ALL heeft de diensten Dedicated Hosting en Dedicated Server diensten uitgebreid. Beiden zijn voortaan verkrijgbaar in 3 opties. Eerder dit jaar lanceerde XS4ALL Dedicated Hosting en Dedicated Server voor zware websites met veel bezoekers. De klant krijgt een eigen computer toegewezen in de geavanceerde systeemruimte van XS4ALL.

Dedicated Hosting
Bij Dedicated Hosting verzorgt XS4ALL het onderhoud en beheer van de server en software. Dat maakt Dedicated Hosting vooral geschikt voor bedrijven die zich met name op de inhoud willen richten. Dedicated Hosting is mogelijk onder FreeBSD en Windows 2000. Een Dedicated Host is al mogelijk vanaf EUR 250 / NLG 550,93 per maand.

Dedicated Server
Voor gevorderden die optimale vrijheid en flexibiliteit zoeken is er de Dedicated Server. De klant krijgt het root/administrator-password van de server en kan daarmee de server op afstand inrichten, beheren en onderhouden. Ook is de klant volkomen vrij in de keuze van de te installeren programmatuur. Dedicated Server is mogelijk onder Linux en Windows 2000. Een Dedicated Server is mogelijk vanaf EUR 200 / NLG 440,74 per maand.

Zowel Dedicated Hosting als Dedicated Server is verkrijgbaar in drie opties met verschillende hoeveelheden dataverkeer en service, waardoor de diensten meegroeien met uw dataverkeer. De levertijd (excl. domeinnaamregistratie) bedraagt 4 tot 10 werkdagen. De genoemde prijzen zijn exclusief eenmalige opstartkosten en exclusief 19% btw.

Meer informatie over Dedicated Hosting staat op http://www.xs4all.nl/zakelijk/diensten/dedicatedh.html Meer informatie over Dedicated Server leest u op http://www.xs4all.nl/zakelijk/diensten/dedicateds.html Een overzicht van alle zakelijke diensten vindt u op http://www.xs4all.nl/zakelijk