Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 29-05-2001 Persbericht district Den Bosch

AANHOUDING NA VECHTPARTIJ, S-HERTOGENBOSCH

De politie heeft maandagavond een 29-jarige inwoner van Rosmalen in verzekering gesteld. De man was rond 17.50 uur op de Boschdijkstraat betrokken bij een vechtpartij met een man en een vrouw uit Den Haag. Hierbij zou de Bosschenaar de Hagenaar een kopstoot hebben gegeven en met een mes hebben bedreigd. De ruzie was het gevolg van irritaties die ontstonden na een verkeerssituatie in de Boschdijkstraat. De politie stelt een verder onderzoek in.

AANRIJDING MET GEWONDE, S-HERTOGENBOSCH

Bij een aanrijding op de weg Zuid Willemsvaart is maandagavond een bromfietspassagier (leeftijd niet bekend) uit s-Hertogenbosch gewond geraakt. De bromfiets botste omstreeks 18.05 uur frontaal op een auto die vanuit tegenovergestelde richting uit een parkeervak de weg opreed. De bromfietsbestuurder krabbelde overeind en liep weg. De passagier bleef gewond op de weg achter. Hij is aanvankelijk naar het Groot Zieken Gasthuis vervoerd en later met vermoedelijke hersenletsel overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg.

SNORFIETSER GEWOND, VLIJMEN

Een 31-jarige bestuurder van een snorfiets is maandagavond om 19.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Mommersteeg en de Wilhelminastraat. Een automobiliste die over de Wilhelminastraat reed verleende voornoemde kruising vermoedelijk geen voorrang aan de snorfietser. Deze liep hoofd-en nekletsel op en is overgebracht naar het Carolusziekenhuis in s-Hertogenbosch.

WONINGBRAND, S-HERTOGENBOSCH

Maandagavond omstreeks 21.45 uur heeft een uitslaande brand gewoed in een woning aan de Robert Scottstraat in s-Hertogenbosch. De oorzaak is vermoedelijk een oververhitte fritespan. De bewoner had de pan aangezet en viel nadien in slaap. Hij werd wakker van het vuur en kon tijdig de woning uitvluchten. Hij is door buren opgevangen. Het pand brandde nagenoeg geheel uit. Ook de aangrenzende panden liepen rookschade op.

GEWOND BIJ AANRIJDING, S-HERTOGENBOSCH

Bij een aanrijding op de Pettelaarseweg is vanmorgen een 16-jarige bromfietsster uit Heeswijk gewond geraakt. Op de kruising met de Schubertsingel sloeg een automobiliste uit Sint Michielsgestel rechtsaf en verleende de bromfietsster geen voorrang. Het slachtoffer is met enkele gebroken rugwervels opgenomen in het Groot Zieken Gasthuis.

AUTODIEFSTAL, S-HERTOGENBOSCH

Vanaf de Pieter Breughelstraat is afgelopen nacht een zwarte Opel Kadett met het kenteken XK-14-SZ ontvreemd.