Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 28-05-2001 Persbericht district Aa en Dommel

JONGEREN AANGEHOUDEN, Boxtel

In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 mei zijn twee jongeren van 19 jaar uit Boxtel en een jongen van 18 jaar uit Den Bosch op de Markt in Boxtel aangehouden. De jongen uit Den Bosch maakte deel uit van een groep van ongeveer 15 jongeren uit die plaats. Terwijl de twee jongeren uit Boxtel bij een groep van ongeveer 10 personen hoorden. Op het terras van een horecagelegenheid was een woorden wisseling ontstaan tussen de groepen. Korte tijd later moest een van de Boxtelse jongeren bij een pinautomaat geld halen. Daar was op dat moment ook de groep uit Den Bosch. Opnieuw ontstond een woordenwisseling, waarbij werd geduwd en geslagen. Dit ging zo ver dat beide groepen met elkaar slaags raakten. Een van de Boxtelse jongeren beet een Bosschenaar in het oor. Bij de vechtpartij werd een van de diensthonden ingezet waarbij een jongen uit Boxtel gewond raakt door een beet van de hond. Hij is net als de jongen die in zijn oor werd gebeten, in een ziekenhuis behandeld.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van zondag op maandag is een 20-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te vele gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 4 uur. Door de officier van justitie is aan de man een transactievoorstel gedaan van fl. 1100,-. De controle vond plaats op het Moleneindplein in Vught.

COMPUTER GESTOLEN UIT BEDRIJF, Vught

Afgelopen weekeinde is vanuit een bedrijf aan de Kempenlandstraat in Vught een computer gestolen. Een ruit van het bedrijf werd vernield, waardoor men de computer kon wegpakken.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Oedenrode

Maandagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Veghelseweg in Sint Oedenrode. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden, werden 7 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 112 km/u.