Cito

Cito Holding B.V. benoemt twee commissarissen

Persbericht 29 mei 2001

Cito Holding B.V., de commerciële poot van de Citogroep in Arnhem heeft de heren Oostvogel en Bruggink met ingang van heden benoemd tot commissaris.

De heer drs A.T.W.M. Oostvogel RA (1952) heeft een brede financiële achtergrond als controller en financieel directeur bij Shell. Hij was bestuursvoorzitter bij P&C en is thans lid van de Raad van Bestuur van Endemol B.V. Daarnaast vervult hij diverse commissariaten.

De heer J.C. Bruggink was langdurig als corporate controller verbonden aan de KLM en was lid van de Raad van Bestuur van CFO, een holdingmaatschappij van Connexxion. Daarnaast vervult hij commissariaten.

De benoeming van beide commissarissen komt voort uit de groeidoelstelling die de Citogroep heeft vastgelegd in haar Strategisch Plan, waarbij commerciële activiteiten, gepaard gaande met overnames in de commerciële sector, binnen Cito Holding B.V. worden ondergebracht.

Om de activiteiten van de Cito Holding B.V. te verankeren binnen de Citogroep als geheel maken beide heren ook deel uit van de Raad van Toezicht van de Stichting Cito Markt.