CONXION CORPORATION

Conxion en Totality bieden geintegreerd managed hosting aan

Conxion en Totality gaan samenwerken bij het aanbieden van geintegreerd managed hosting en applicatie managementoplossing

:: E-businesses in Europa en de VS bieden geïntegreerd SLA aan via één contactpunt

Londen - Conxion Corporation, een wereldwijd leverancier van managed hosting en Totality, een aanbieder van applicatie en infrastructuur management, maakten vandaag bekend dat zij overeengekomen zijn elkaars e-business services te integreren en te verkopen.

De gecombineerde diensten komen direct beschikbaar voor klanten in Europa en e-businesses van Conxion en Totality, zowel vaste als niet regelmatige klanten. De samenwerking biedt, op uitbestedingbasis, managed hosting en managed applicatiediensten aan voor het gehele e-business systeem van een organisatie, van netwerk tot en met de toepassing. Klanten kunnen nu een superieure SLA (Service Level Agreement) aangaan waarin de beste metriek voor systeembeschikbaarheid, bandbreedte, prestatie en systeembeveiliging wordt aangeboden. De samenwerking is zo opgezet om de meest effectieve combinatie van internetinfrastructuur met applicatie management mogelijk te maken om ondernemingen een kwalitatief ongeëvenaarde dienstverlening en één contactpunt te kunnen bieden.

'Bij andere managed serviceoplossingen moet men financiële offers brengen op het gebied van betrouwbaarheid en prestatie omdat die oplossingen gebaseerd zijn op een losse coalitie van een aantal punten die niet geïntegreerd zijn,' zei Antonio Salerno, bestuursvoorzitter en directeur van Conxion. 'Deze samenwerking is een slimme keus voor bedrijven die onverwoestbare betrouwbaarheid en één contactpunt willen voor hun e-business en hosting.'

'Deze relatie benadrukt hoe belangrijk een geïntegreerde oplossing is waar managed hosting en e-business applicatiemanagement samen komen om onze gezamenlijke klanten een ongekende SLA en een kwalitatief onovertroffen service te bieden,' aldus Darl Davidson, directeur van Totality. 'De samenwerking tussen Conxion en Totality biedt op uitbestedingbasis e-business managementoplossing die gebruikt maakt van open standaarden. Onze gecombineerde praktijkervaring omvat alle niveaus van toeleveringssystemen voor het internet en stoelt op deskundigheid.'

Onder deze samenwerking gaat Conxion internetinfrastructuur vanaf netwerkvezels tot besturingssysteem geheel beheren en leveren op de eigen beheerde servers. De volledig managed hosting oplossing van Conxion biedt een ongekend serviceniveau dat netwerkschaalbaarheid, netwerkprestatie, veiligheid en schaalbaarheid van server en besturingssysteem garandeert.

Totality zal op haar beurt de toepassing en het toepassingsplatform beheren, met alle perifere softwarecomponenten die het e-business systeem van de klant ondersteunen. De applicatie managementoplossing is gebouwd op de meest geavanceerde e-business platforms, en de eigen geautomatiseerde managementoplossing voor de site beheert internet applicaties vanaf het besturingssysteem tot en met het toepassingsniveau. Het gecombineerde aanbod integreert de deskundigheid van Conxion op het gebied van wereldwijde netwerken, servers en besturingssystemen met de uitgebreide middelen en processen voor managementoplossing. De klant profiteert van een nieuwe standaard op het gebied van kwalitatief hoogwaardige service en een geïntegreerde SLA.

Conxions geïntegreerde internetinfrastructuur maakt gebruik van haar wereldwijd Tier-1 netwerk, zeven datacentra in Verenigde Staten en Europa, en management van Compaq, IBM en Sun servers. Conxion biedt managed hosting opties van enkelvoudige tot multi-data centra oplossingen in haar gehele wereldwijde netwerk, met optie voor een FailSafe SLA die voor 99,999% productieve tijd garandeert, iets dat ongekend is in deze sector.

Conxion opende eerder dit jaar drie datacentra in Europa, in Amsterdam, Brussel en Londen. De onderneming biedt nu al diensten aan in de regio, o.a. aan een grote detailhandelaar, een financiële dienstverlener en een bemiddelingsbureau voor fotografische beelden.

Applicatiediensten van Totality richten zich op ontwikkeling, testen, afstellen en optimalisatie, alsmede op capaciteitsplanning, change management, 24x7 applicatietoezicht en dagelijkse probleemoplossing. Totality heeft zwaar geïnvesteerd in het automatiseren van het management van de e-business systemen waarbij men zich heeft gericht op het applicatieplatform en op maat gemaakte applicaties. Procesautomatisering biedt een efficiënter management met daarbij voorspelbare resultaten, snellere probleemdiagnose en kwalitatief betere resultaten.

'Managers vertrouwen op hun service providers om hun e-business pagina's en toepassingen gaande te houden,' zei Larry Buchsbaum, directeur van e-sourcing strategieën van The Yankee Group. 'Klanten willen één punt dat verantwoordelijk is, één aanspreekpunt voor oplossingen op basis van uitbesteding. De Conxion-Totality partnership biedt dat en nog veel meer. Men biedt klanten een hoger niveau van beheer en zichtbaarheid door een volledig geïntegreerde managed hosting en applicatie managementoplossing.'

De overeenkomst omvat ook co-marketing en gezamenlijke verkoop. Bedrijven die meer willen weten over dit gecombineerde aanbod, kunnen contact opnemen met een van beide bedrijven op onderstaande telefoonnummers of via e-mail adressen:

Hoofdkantoor Conxion: verkoop: tel +1 08-566-8500

Europa en VK: verkoop, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Australië: sales@conxion.netSales , Europa en VK: salesEurope@conxion.net

Hoofdkantoor Totality: verkoop: tel +1 415-402-3000; sales@totality.com

Over Conxion

Conxion Corporation, http://www.conxion.com, is de betrouwbare en performance leverancier van beheerde hosting, met een geïntegreerde internet infrastructuur, dat gebruik maakt van haar wereldwijde Tier-1 netwerk, 7 strategisch gelegen datacentra en 13 aanwezigheidspunten in de VS en Europa van waaruit men volledig beheerde hosting aanbiedt. Conxion, met het hoofdkantoor in Silicon Valley (Santa Clara, Californië), is een particuliere onderneming. Klanten zijn o.a. Microsoft, Oracle, Symantec en Equant, de Europese private label partner.

Over Totality

Totality is een toonaangevende leverancier van Applicatie & Infrastructuur Management (AIM) voor op maat gemaakte e-business sites. Tot de klantenkring behoren o.a. de Global 2000 ondernemingen en snel groeiende internetbedrijven. Totality biedt een scala aan diensten van ontwikkeling van infrastructuur tot site management en onderhoud. Bezoek voor meer informatie http://www.totality.com . Customers include Kmart's BlueLight.com, Smith & Hawken, and Martha Stewart Living Omnimedia.

Contactpersonen: PR Hotline, tel +1 866-646-3266 van Totality of Amy Columbo, KVO Public Relations, tel +1 503-721-4252 of e-mail acolumbo@kvo.com voor Totality of Tony Bovill (Groot-Brittannië), Consort PR, tel +44-0-1344-626171 of e-mail tony@consortpr.co.uk voor Conxion Corporation
Website: http://www.totality.com
Website: http://www.conxion.net

29 mei 01 09:20