Gezamenlijke Aanpakkrant Nijmegen

29-05-2001
Mediastad Nijmegen schrompelt verder ineen
Jarenlang was Nijmegen op mediagebied één van de interessantste steden van het land. Die positie is ze in een rap tempo aan het verliezen, vindt Jan Buevink.

klik hier voor krantenartikel



20-04-2001
De allerlaatste foto's...
opheffing | links | medewerkers | reageren
NIJMEGEN - We hadden graag nog een allerlaatste nummer van de Gezamenlijke Aanpakkrant uitgebracht. "Wegens een communicatie- probleem" bij de gemeente Nijmegen is dat niet gebeurd.

Daarom brengen we een serie foto's van allerlei activiteiten in wijken en buurten die in het laatste (gedrukte) nummer zouden verschijnen...
* digitale trapveldjes: Waterkwartier, Willemskwartier, Dukenburg
* feestdagen: Sinterklaas, Kerstmis, einde Ramadan, Oudjaar
* Ouder-kindcentrum, theaterstichting, buitenschoolse opvang
inhoud jrg 1 t/m 5: 1996 | 1997 | 1998 | 1999 | 2000



04-04-2001
Rubriek GSB-aanpak vervangt Aanpakkrant
NIJMEGEN - Eind vorig jaar verscheen het laatste nummer van de Gezamenlijke Aanpakkrant. Dit maandelijkse blad gaf nieuws uit de wijken over onderwerpen die te maken hebben met het grotestedenbeleid (GSB). Voortaan kunt u deze informatie maandelijks vinden in het Nijmeegse huis-aan-huisblad De Brug.

In het nummer van 4 april 2001 leest u over de wijkperspectiefplannen en over de Digitale Trapveldjes in Nijmegen. Deze informatie is niet beschikbaar via internet. De jaargangen 1 t/m 5 van de Gezamenlijke Aanpakkrant vindt u in de rechterkolom.

klik hier voor opheffingsdossier


24-01-2001
Hoe staat het ervoor met het Nijmeegs grotestedenbeleid? De Gelderlander laat weten dat de tussenbalans is opgemaakt.

klik hier voor krantenartikel

De Gezamenlijke Aanpakkrant brengt nieuws en informatie over het Nijmeegse grotestedenbeleid en andere zaken die de leefbaarheid ten goede komen. De krant wordt uitgegeven door de Gemeente Nijmegen, Directie Wijkaanpak & Leefbaarheid. De inhoud geeft niet noodzakelijk de mening van het stadsbestuur weer.