Persbericht

ZyLAB introduceert ZyARCHIVER

Volledig geïntegreerde archiefoplossing vervangt traditionele archiefkast

Amsterdam, 29 mei 2001 - ZyLAB, ontwikkelaar van document imaging en full-text retrieval software, heeft ZyARCHIVER ontwikkeld. ZyARCHIVER is een volledig geïntegreerd archiefsysteem dat kan worden gebruikt met behulp van bijna elke digitale copier.

ZyARCHIVER
De ZyARCHIVER is een vooraf geconfigureerd high-end computersysteem, specifiek gericht op archiefapplicaties binnen bedrijfsafdelingen. ZyLAB heeft haar meest geavanceerde software ingezet om een volledige archiefoplossing te creëren, die klaar is voor gebruik in combinatie met high-end productiescanners, digitale copiers en normale scanapparatuur. De ZyARCHIVER biedt meer dan 20 'ready-to-use'-archieven voor verscheidene opslagapplicaties, zoals correspondentie, projecten, overzichten, contracten, facturen, pakbonnen, memos, R&D-rapporten, krantenknipsels, persberichten en concurrentie-informatie.
Gemiddeld kan een ZyARCHIVER ruim 300.000 pagina's opslaan en biedt de oplossing gelijktijdig toegang aan 10 gebruikers; toereikend voor afdelingen tot 50 gebruikers. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid voor grotere opslagcapaciteit en meer gebruikers door hardware toe te voegen.

Gebruik van de ZyARCHIVER
Met behulp van ZyLAB's 'one-click-archiving'-concept kunnen documenten eenvoudig worden ingevoerd in het systeem. De gebruiker voert zijn documenten in in de papierlade, drukt op de groene knop en heeft een minuut later de beschikking over een volledig toegankelijk document - via elke computer die is aangesloten op de ZyARCHIVER. Deze werkwijze is mogelijk met bijna elke moderne digitale copier.
Door een afdelingsintranet te gebruiken kan elke computer met een browser verbinden met de ZyARCHIVER. Handmatig indexeren, zoeken, vinden, (re)organiseren, delen en reproduceren is mogelijk via eenvoudige, open, bekende en robuuste internettechnologie. De ZyARCHIVER biedt DAT-backup mogelijkheden en een cd-brander voor het publiceren en archiveren van data op CD-ROM.

Markten
Met de ZyARCHIVER voorziet ZyLAB in de groeiende vraag naar turnkey archiefsystemen met één verantwoordelijke leverancier, waar de eigen IT-afdeling niet naar om hoeft te kijken en die gebruikt kan worden met reeds aangeschafte scan- en printapparatuur.
Door de open architectuur en technologie, kan de ZyARCHIVER worden toegevoegd aan bijna ieder netwerk. Een IP-adres en een eenvoudige printerinstallatie volstaan.
De ZyARCHIVER komt tegemoet aan de archiefbehoeften van zowel kleine bedrijven als afdelingen binnen grotere ondernemingen.

ZyLAB Europe BV, Hoogoorddreef 9, 1101 BA Amsterdam. Tel.: 020 - 69 19 550, fax: 020 - 6965175, e-mail: info@zylab.nl. Website: www.zylab.nl.

ZyLAB
ZyLAB is een snelgroeiend en winstgevend Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam Zuidoost. ZyLAB was in 1983 de eerste leverancier die een volledig programma leverde om elektronische documenten op het PC platform op de volledige tekst te kunnen doorzoeken. Sinds 1991 concentreert ZyLAB zich volledig op het maken en leveren van totaaloplossingen om binnen kantoor- en operationele omgevingen snel en eenvoudig zowel papieren- als elektronische documenten te archiveren, zoeken, vinden, organiseren, delen en te reproduceren. Wereldwijd heeft ZyLAB meer dan 600.000 licenties verkocht en heeft het operationele installaties op meer dan 5.000 verschillende sites. ZyLAB heeft diverse kantoren in Europa, de USA en Azië. Alle software van ZyLAB wordt in Nederland ontwikkeld. Meer informatie op www.zylab.nl.

Voor redactionele informatie:
PB1101
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-PR.com.