Hewlett-Packard


Hewlett-Packard introduceert een reeks nieuwe oplossingen voor hosting, breedband en mobiele service providers

Amstelveen, 30 mei 2001 - Service providers hebben te maken met ingewikkelde eisen; van de behoefte aan een zeer betrouwbare IT-infrastructuur tot de mogelijkheid snel nieuwe diensten te kunnen leveren. Dit alles om de klanttevredenheid te vergroten en groei te realiseren. Om hen hierbij te helpen heeft HP een aantal strategische partner-overeenkomsten gesloten met toonaangevende service providers.

HP richt zich op drie basisbehoeften van service providers: bevorderen van vraag, beheer van de dienstenlevenscyclus en inzet van op de toekomst gerichte infrastructuren.

Het HP Service Provider-programma omvat co-selling, incentives en co-marketing.

Om service providers te helpen zich te differentiëren in de markt heeft HP een uitgebreid kwalificatieprogramma in het leven geroepen voor end-to-end oplossingen met betrekking tot infrastructuur, applicaties en bedrijfsvoering.

Als aanvulling op deze programmas werkt HP samen met mobiele service providers en meer dan 400 ontwikkelaars van mobiele oplossingen. HP Opencall verbetert mobiele communicatiediensten met oplossingen, zoals locatiegebaseerde diensten en real-time pre-paid diensten. HP Integrated Service Management (ISM)-oplossingen omvatten software, hardware en diensten die de levering, verzekering en facturering van diensten ondersteunen.

In combinatie met producten van HP en derden levert het uitgebreide ISM-oplossingen voor diensten, zoals Virtual Private Networks (VPN), Voice over Internet Protocol (VoIP), breedband DSL en webhosting.

Bij HP ISM Solution Centers kunnen service providers zich laten adviseren door technische specialisten en oplossingen aanpassen en evalueren voordat deze worden geïmplementeerd.

HP e-utilica biedt service providers on-demand, pay-per-use diensten voor applicatiehosting en capaciteitsdiensten. Bovendien is HP e-utilica uitgebreid met mogelijkheden voor zakelijke computingdiensten.

De penetratie van breedbandige diensten voor organisaties en eindgebruikers vraagt om infrastructuren die mediarijke digitale content ondersteunen. HP werkt samen met Nortel Networks aan een HP Broadband Solution framework. Dit moet een krachtige, geïntegreerde infrastructuur leveren voor breedband service providers.

Meer informatie over deze programmas en een online perskit zijn te vinden op http://www.hp.com .

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Nortel Networks is een geregistreerd handelsmerk Nortel Network Corporation.

Print Arrow print versie

Privacy verklaring Juridische voorwaarden © 1994-2001 Hewlett-Packard Company