Gemeente Den Haag

Persberichten >>

2001-05-30: Contactcentrum Stadsbeheer: eerste aanspreekpunt Hagenaar pag.nr.=7159

Het ContactCentrum is vanaf 1 juni, 12 uur per werkdag, telefonisch aanspreekpunt voor de Hagenaar als het gaat om vragen, klachten of meldingen over de openbare ruimte. Buiten de openingstijden kan de Hagenaar gebruik maken van de fax of het e-mailadres via de site. Verantwoordelijk wethouder Wilbert Stolte (o.m. Leefbaarheid en Media- en informatiebeleid) verricht op dezelfde dag de officiële opening.

Bereikbaarheid en kwaliteit
Het ContactCentrum is tussen 08.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 353 3000. Buiten deze openingstijden kunnen vragen, klachten of meldingen per fax (353 3003) of e-mail, contactcentrum@dsb.denhaag.nl worden gedaan.

Het kwaliteitshandvest van het ContactCentrum garandeert beantwoording van eenvoudige vragen met een telefoontje, vragen die wat meer tijd vergen binnen een werkdag en afhandeling van klachten binnen drie werkdagen.

Hoe werkt het ContactCentrum

De medewerkers van het ContactCentrum maken gebruik van internet en intranet om hun informatie zo snel, correct en accuraat mogelijk te kunnen verkrijgen en verstrekken. Het ContactCentrum is het eerste aanspreekpunt voor de stadsdeelkantoren van Stadsbeheer. Voor het eind van dit jaar zijn alle publiekscontacten van Stadsbeheer ondergebracht bij het ContactCentrum. Volgend jaar sluiten andere gemeentelijke diensten zich stapsgewijs aan bij het ContactCentrum.

Hagenaars die meer willen weten over de werkzaamheden kunnen zaterdag tijdens de open dag van Stadsbeheer op het Spuiplein de stand van het ContactCentrum bezoeken.

Maatschappelijk kader

Het ContactCentrum is één van de projecten van Het Glazen Stadhuis. Het uitgangspunt van het Glazen Stadhuis is verbetering van de dienstverlening aan de burger door de inzet van Informatie en Communicatietechnologie.

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op 1 juni a.s. bij de officiële opening. Om 13.30 uur bent u welkom aan de Loosduinseweg 13-17 op de 2e etage.

30 mei 2001

last update: 30 mei 2001 ;pag.: 7159; auteur: 112