Knop

Hoofdmenu

Leerbedrijf Rudy Arens genomineerd voor Beste Leerbedrijf van het Jaar 2001

De SVGB, het Landelijk Orgaan Beroepsonderwijs van (onder andere) de sieradenbranche, organiseert elk jaar de verkiezing van het Beste Leerbedrijf van het Jaar. Het leerbedrijf dat op de meest bijzondere wijze vorm heeft gegeven aan het opleiden van leerlingen in de praktijk, wint deze prestigieuze titel. Dit jaar behoort goudsmid Rudy Arens tot de vier genomineerden.

De vier leerbedrijven die zijn genomineerd voor de titel Beste Leerbedrijf van het Jaar, hebben deze eer verkregen op basis van voordrachten door leerlingen, die door de leerbedrijfcommissie van de SVGB stuk voor stuk uitvoerig zijn bestudeerd. Ook dit jaar was de kwaliteit van de voorgedragen leerbedrijven hoog, aldus de SVGB. Het was voor de jury dan ook een zware taak om deze eerste selectie te maken. Een nominatie is daarmee voor het leerbedrijf al een bijzonder groot compliment.

Genomineerden

De genomineerden voor het jaar 2001 zijn de volgende bedrijven:


- Rudy Arens te Nijmegen (goud, zilver en uurwerken),

- Van Gestel Optiek te Hilversum,


- Goedegebuure Tandtechniek te Ede,

- Makker Hoortoestellen te Utrecht.
Deze bedrijven zullen voor nadere beoordeling bezocht worden door de leerbedrijfcommissie. Op basis van rapportage van deze bezoeken zal de uiteindelijke winnaar van dit jaar gekozen worden. De naam van het winnende bedrijf zal in de tweede helft van het jaar bekend gemaakt worden.

Voor meer infomratie: SVGB, tel. (030) 603 67 56, info@svgb.nl, www.svgb.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Federatie Goud en Zilver Postbus 904 2270 AX Voorburg tel: 070 - 386 77 77
Reacties naar: sierinfo@xs4all.nl