Succesvol Elektronisch Zakendoen

E-commerce Workshop ~ 30 mei 2001 Wassenaar
Ter gelegenheid van zijn nieuwe boek 'Succesvol Elektronisch Zakendoen' (ISBN 90-5782-044-7) geeft E-commerce deskundige drs. ing. Richard Lamb op woensdag 30 mei in Wassenaar een E-commerce Workshop.

E-commerce Business Modellen Piramide®

"Geld verdienen via het Internet valt niet mee. Toch is het allemaal niet zo moeilijk, als maar gebruik gemaakt wordt van de juiste Business Modellen", aldus Lamb. Daarom behandelt hij zowel in het boek als tijdens de E-commerce Workshop zijn 'E-commerce Business Modellen Piramide'. Dit is een praktisch hulpmiddel voor concurrentie-analyse, het selecteren van de juiste Business Modellen voor de eigen E-commerce-activiteiten en het waarderen van ICT-aandelen.

Advies-op-maat

De deelnemers krijgen tijdens de workshop volop de gelegenheid om de E-commerce strategie voor hun eigen organisatie door te nemen. Voor deelname is geen specifieke voorkennis vereist. De workshop is praktijkgericht en bevat vele voorbeelden van succesvolle en minder succesvolle E-commerce projecten bij het grootbedrijf, het MKB en de overheid.

Kerngegevens over de E-commerce Workshop

Datum : Woensdag 30 mei 2001 (9.00 - 16.30 uur) Locatie : Wassenaar, Hotel Bijhorst
Documentatie : Map met PowerPoint-sheets &
boek 'Succesvol Elektronisch Zakendoen' Catering : Lunch, koffie, thee, frisdrank
Opmerking : Mogelijkheid tot globaal individueel advies. Zie het programma op www.E-commerce.nl . Kosten : NLG 950,- ex. btw. per persoon
NLG 750,- ex. btw. 2e/3e/4e/5e pers. v/e bedrijf Aanmelden : Via www.E-commerce.nl
Tel.070 ~ 511 44 44
Fax 070 ~ 517 50 78

Achtergrond

drs. ing. Richard Lamb is internationaal spreker (270 lezingen in 2000), adviseur op het gebied van de Nieuwe Economie en gespecialiseerd in Electronic Commerce. Hij is directeur van www.E-commerce.nl , Managing Partner bij Adviesgroep Nieuwe Media, partner bij 404-network en auteur van onder andere het boek 'Succesvol Elektronisch Zakendoen'. Naast zijn adviespraktijk, waarbij hij als Strategisch E-commerce Adviseur zowel het grootbedrijf als het MKB adviseert, is hij onder andere betrokken bij E-commerce projecten van de overheid: Syntens (Innovatienetwerk voor ondernemers), Senter/ Informe (E-commerce Showcases), Media Plaza, ECP.NL (Electronic Commerce Platform Nederland) en Nederland Gaat Digitaal.