Beste,
Hierbij nodigen wij u uit voor de eerste persbijeenkomst na de herpositionering van Media Plaza. Voortaan profileert Media Plaza zich als de Nederlandse e-business marketplace. Tijdens de persbijeenkomst op 30 mei zullen de nieuwe strategie en focus van Media Plaza worden toegelicht. Ook heeft Media Plaza op een van haar focusgebieden, de Webbased organisatie, door het NIPO een onderzoek laten doen rond het thema e-HRM. Dit NIPO e-HRM onderzoek geeft antwoord op tal van actuele vragen rond thema's zoals e-learning, e-recruitment en e-collaboration. De resultaten worden ook op 30 mei gepresenteerd.

De persbijeenkomst vindt plaats in Media Plaza in Utrecht op woensdag 30 mei a.s. Jaarbeurs, hal 6 bij de binnenfontein de roltrappen op.

Programma persbijeenkomst:
15.00 uur Ontvangst
15.35 uur Opening en welkom in vernieuwd Media Plaza door Wim Bens, directeur Media Plaza. 15:40 uur Presentatie en toelichting e-business trendrapport van Gartner en de wijze waarop Media Plaza inspeelt op deze e-business trends.

16.00 uur Presentatie NIPO e-HRM onderzoek door Ronald Lenslink, en Anco van 't Hoff, respectievelijk hoofd en projectleider bij NIPO Interactive

16.20 uur Presentatie visie Media Plaza op Web Based Organisation en specifiek op e-HRM, e-learning en e-collaboration. Door Wim Bens, directeur Media Plaza

16.40 uur Vraag & Antwoord
17.00 uur Afsluiting

Tijdens een informeel samenzijn na afloop krijgt u de mogelijkheid de verschillende sprekers te interviewen. Bij voorkeur hebben wij hierover vooraf contact met u. Graag ontvangen wij bijgaand antwoordformulier per fax of email van u retour. Bij de Jaarbeurs is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. U ontvangt na afloop van de persbijeenkomst een uitrijkaart voor de parkeerplaats. Overigens is de locatie ook uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Met vriendelijke groet,
Harry Scholte
Senior communicatieadviseur en oprichter

Sterk Werk Communicatie B.V.
Steupelstraat 40
Postbus 8667
3009 AR Rotterdam
Tel: 010 4567849
Fax: 010 4562868
GSM: 0650237979
e-mail: harry.scholte@sterkwerk.nl
http://www.sterkwerk.nl