BedrijfsautoRAI

30-5-01

65ste DAF voor Van Bijnen Transport Nieuwkuijk

De jubileum DAF een 95XF werd overhandigd door DAF-dealer Van Hooft uit Den Bosch, deze dealer mag zich al vele jaren huisdealer van het transportbedrijf mag noemen.

Van Bijnen Transport
De transporteur startte haar werkzaamheden ruim 80 jaar geleden. Destijds vervoerde het bedrijf met paard en wagen producten tussen Vlijmen en Den Bosch. In de loop der jaren heeft Van Bijnen zich ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener met vele nationale en internationale opdrachten. De activiteiten die Van Bijnen Transport ontplooit zijn veelzijdig. Naast transportgerichte taken als containervervoer en het volumetransport, beschikt het bedrijf over 21.000 m2 geïsoleerde opslagruimte en kleinere compartimenten voor stukgoederen, bovendien richt het bedrijf zich op complete distributie en de verhuur van werkplaatsen en kantoorruimten. Taken die het transportbedrijf uitvoert vanuit de perfect bereikbare bedrijfslocatie aan de A59 nabij Den Bosch.

DAF een vaste waarde in de transportvloot
De laatste veertig vormen de trucks van het Nederlandse merk DAF een constante factor binnen Van Bijnen Transport. De heer Van Bijnen is daarover duidelijk: DAF is al sinds jaar en dag ons merk. Kiezen voor DAF, is kiezen voor kwaliteit. De trucks ogen mooi en presteren bovendien perfect. DAF slaagt er al jaren in om lage kilometer kostprijs te koppelen aan minimale stilstand. Bovendien beschikt DAF over een uiterst betrouwbaar internationaal service netwerk ITS genaamd. Naast het merk speelt de goede relatie die wij hebben met DAF-dealer Van Hooft Bedrijfswagens een voorname rol. Het Bosche dealerbedrijf heeft specialisten in huis die ons uitstekend adviseren en die exact weten waaraan wij behoefte hebben. Bovendien is het serviceniveau zodanig dat betrouwbare en adequate diensverlening standaard zijn. Dat is prettig om te weten en het geeft mij bovendien vertrouwen voor de toekomst.