Politiebericht Brabant-Noord: Oss 30-05-2001
Persbericht district Maasland

ONDER INVLOED

De politie heeft dinsdagavond om 20.05 uur op de Berghemseweg in Oss een 46-jarige automobilist uit die plaats aangehouden omdat hij onder invloed een auto bestuurde. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van drie uur.

Een 62-jarige automobilist uit Uden kreeg een boete van F 410.= omdat hij onder invloed een auto bestuurde. Deze controle vond om 02.00 uur plaats op de Rondweg in Nistelrode.

AUTO-INBRAAK, OSS

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de Rijnstraat in Oss. Daarbij is een autoradio ter waarde van circa F 800.= gestolen. Om binnen te komen werd een portierslot geforceerd.

WONINGINBRAAK, BERGHEM

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Veldstraat in Berghem. De toegang werd verkregen door een deur te forceren. De bewoners missen een laptopcomputer en een GSM-telefoon.

SNELHEIDSCONTROLE, NISTELRODE

Bij een snelheidscontrole op de N265 onder Nistelrode zijn woensdag tussen 11.45 en 13.00 uur 61 automobilisten bekeurd. In totaal passeerden 1150 voertuigen de controlepost. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 115 in plaats van 80 km/u.