Hoogvliet, deelgemeente Rotterdam

381. Deelgemeente organiseert infoavond over nieuwbouw Maaskwadrant op 30 mei 2001

18 mei 2001

het plan Maaskwadrant ligt ten zuiden van de Kruisnetlaan tussen Siloam en de schoolwerktuinen van de Rietvoornstraat. Heel lang geleden werd er gevoetbald.

De deelgemeente Hoogvliet organiseert op 30 mei aanstaande een informatieavond over het bouwplan en het buitenruimteplan voor het gebied van de voormalige RET-velden (nu Maaskwadrant genaamd). Eén van de doelen van de avond is het tonen van de ideeën met betrekking tot de inrichting van de buitenruimte. Daarbij wordt nadrukkelijk ingegaan op de relatie met de omgeving. Het andere doel is het geven van informatie over de laatste stand van zaken met betrekking tot het bouwplan. Dit zal binnenkort ter visie worden gelegd in verband met de procedure rond de vrijstelling van het bestemmingsplan.

Wij willen u graag uitnodigen voor deze bijeenkomst die plaatsvindt in het Zorgcentrum Meeuwenhof, Alverstraat 141 in Hoogvliet. Start van het programma is om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

De deelgemeente willen graag voorkomen dat bij een grote opkomst mensen moeten worden teleurgesteld omdat de zaal al vol zit. Daarom dient U zich voor de informatieavond aan te melden bij Tjietra Nanhoe van de deelgemeente Hoogvliet op telefoonnummer 010-4726561. Dit kunt u doen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur tot en met maandag 28 mei. Als er sprake is van meer dan 150 aanmeldingen, dan zal er een tweede avond worden georganiseerd. Mocht dit aan de orde zijn, dan zult u daarvan op de hoogte worden gebracht bij uw aanmelding. Dan zult u meteen de datum en het tijdstip van de extra bijeenkomst te horen krijgen.
Mailen kan ook:
info@hoogvliet.rotterdam.nl