PERSBERICHT, Voor onmiddellijke publicatie

STOCKSCORE MEET SENTIMENT DAT LEEFT ONDER DE PARTICULIERE BELEGGER

Breda, 30 mei 2001
StockScore is een nieuwe dienst voor de particuliere belegger. Het concept van StockScore is uniek; er is geen bedrijf ter wereld dat met de intensiteit en de consistentie die StockScore voorstaat het sentiment dat leeft onder particuliere beleggers in kaart brengt.

Op de StockScore website kunnen beleggers aangeven welke transacties zij op korte termijn verwachten te gaan doen, als beloning hiervoor ontvangen deze beleggers de volgende ochtend, voorbeurs, een e-mail met de StockScore resultaten van de voor hen relevante fondsen.

Momenteel is zo'n 45% van de omzet op de Amsterdamse effectenbeurs afkomstig van particulieren. Het is bewezen dat particulieren significant andere denkwijzen hebben en anders reageren op zaken als overnames, cijfers en ander nieuws dan professionele beleggers. Toch is er nagenoeg niets bekend over hoe particuliere beleggers denken en ageren. Hier hoopt StockScore meer inzicht in te geven.

StockScore pretendeert niet het nieuwe beleggingsinstrument te zijn. StockScore biedt extra informatie voor beleggers bij het maken van een afweging om over te gaan tot aan- of verkoop van een fonds. Omdat het bij StockScore gaat om de verwachte transacties op korte termijn, waarbij korte termijn is gesteld op twee weken, is StockScore vooral een interessant instrument bij het timen van aan- en verkopen van fondsen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Bas van de Haterd
Manager StockScore
bas@stockscore.nl
tel.076-5654321 of 06-11380995

Over StockScore

StockScore is onderdeel van De Breed Projects BV, wat op haar beurt een onderdeel is van De Breed Holding. De holding heeft via haar dochter De Breed & Partners activiteiten op het gebied van subsidiebemiddeling, financieringsbemiddeling en het beloningsonderzoek. Daarnaast onderhoudt de holding via haar dochter ECrider een webindex.

StockScore bevindt zich op het kruispunt van deze activiteiten. Via de subsidie en financieringstak heeft De Breed Holding ervaring met de financiële wereld. Door het beloningsonderzoek heeft het bedrijf ervaring met online onderzoeken en onderzoeksmethoden. ECrider voegt hier vervolgens een brede kennis van het Internet aan toe.

De Breed Projects BV
Business Unit: StockScore
Baronielaan 184
4837 BE Breda
t 076-5654321
f 076-5654283
www.stockscore.nl
info@stockscore.nl