KunstRAI



KunstRAI 2001, die op dinsdag 5 juni haar deuren voor het publiek opent, ziet er veel-belovend uit. Wij heten u dan ook welkom op de site van de KunstRAI met achtergrondinformatie over dit vooraanstaande kunstevenement. Tevens vindt u informatie over bijzondere activiteiten, zoals de nominaties voor de aanmoedigingsprijs West Art of Now Award en de presentatie 'Statements', waar 22 spraakmakende en nieuwe installaties en objecten van individuele kunstenaars een gevarieerd overzicht geven van de hedendaagse beeldende kunst.
Persvoorbezichtiging en opening door Job Cohen

De KunstRAI is dit jaar van dinsdag 5 tot en met zondag 10 juni. Op de eerste beursdag, dinsdag 5 juni, vindt van 14.00 tot 18.00 uur een voorbezichtiging voor pers en genodigden plaats. Om 19.00 uur verricht de burgemeester van Amsterdam, de heer Job Cohen, de officiële opening. Accreditatie vindt plaats in de perskamer van de Europahal van Amsterdam RAI. Op vertoon van uw perslegitimatie ontvangt u een persbadge waarmee u de beurs en de opening kunt bezoeken.
Meer informatie of beeldmateriaal?

Op dit moment is bij de afdeling Press & PR reeds aanvullende persinformatie, inclusief beeldmateriaal, beschikbaar van de exposanten en kunstenaars. Als u dit materiaal of meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Ingrid Looijmans of Josine Crolla van de afdeling Press & PR, telefoon 020 - 5491212, fax 020 - 6445059, e-mail:i.looijmans@rai.nl . Informatie en illustratiemateriaal is ook te vinden op www.kunstrai.nl, waarop tevens de twee (te downloaden) campagnebeelden van KunstRAI 2001, ontworpen door Anthon Beeke, te vinden zijn.

Wij hopen u te mogen ontvangen op de KunstRAI, graag tot ziens!