Gemeente Ede

Vastgestelde bestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 31 mei 2001 t/m 27 juni 2001 de volgende vastgestelde partiële bestemmingsplanwijzigingen ter inzage liggen:

Partiële wijziging bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe 'omgeving Goorsteeg 126 te Ede'

Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in een functiewisseling van een agrarisch bedrijf naar drie nieuw te bouwen woningen op het perceel Goorsteeg 126 te Ede.

Er zijn bij het college van burgemeester en wethouders géén zienswijzen ingediend tegen dit wijzigingsplan. Het college heeft het plan op 15 mei 2001 ongewijzigd vastgesteld.

Partiële wijziging bestemmingsplan Natuurgebied Veluwe 'omgeving Hessenweg 58 te Ede'

Deze wijziging ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening voorziet in een functiewisseling van een agrarisch bedrijf naar drie nieuw te bouwen woningen op het perceel Hessenweg 58 te Ede.

Er zijn bij het college van burgemeester en wethouders géén zienswijzen ingediend tegen dit wijzigingsplan. Het college heeft het plan op 22 mei 2001 ongewijzigd vastgesteld.

Bovengenoemde wijzigingsplannen liggen ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Van 31 mei 2001 t/m 27 juni 2001 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen deze bestemmingsplanwijzigingen worden ingebracht bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits overtuigend aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen.

Degenen die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn indienen, ontvangen van het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland een uitnodiging om deze bedenking mondeling toe te lichten.



Ede, 30 mei 2001