Gemeente Ede

Openbare kennisgeving

Ontwerp verkeersbesluit

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om de uitvoegstrook naar de ten oosten van de Keesomstraat gelegen parallelweg te sluiten, uitgezonderd het bevoorradende verkeer van de aanliggende bedrijven.

Deze sluiting zal door middel van een fysieke maatregel halverwege die parallelweg worden ondersteund.

Bovendien ligt het in de bedoeling een vrijliggend fietspad aan te leggen langs het westelijk rijbaangedeelte van genoemde parallelweg. Dit pad wordt dan bestemd als fiets-bromfietspad.

Ter inzage ontwerpbesluit

Het ontwerp verkeersbesluit met tekening ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu, stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen hun zienswijze schriftelijk en gemotiveerd kenbaar maken tot 1 juli a.s. Richt uw brief met uw mening aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9024, 6710 HM EDE, o.v.v. zienswijze sluiting parallelweg.

Definitief standpunt

Na de binnengekomen reacties nemen burgemeester en wethouders een definitief standpunt in. Dit wordt in een editie van Ede Stad gepubliceerd.

Pas daarna kunnen belanghebbenden eventueel een bezwaarschrift indienen bij genoemd college. Daarover komt nader bericht in een volgende editie van Ede Stad.



Ede, 30 mei 2001