Gemeente Hoorn

Nieuws

STICHTING HET ENGELSE PARK ZET BEHEER WILHELMINAPARK VOORT Het bestuur van de stichting Het Engelse Park heeft te kennen gegeven alsnog het beheer van het Wilhelminapark te willen voortzetten. Burgemeester en wethouders zijn verheugd met deze keuze, omdat zij graag de omwonenden willen betrekken bij het beheer van het plantsoen, en hopen op een goede, langdurige verhouding met de stichting.

Op initiatief van de stichting heeft een gesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de stichting Het Engelse Park (vertegenwoordigd door de heren Koemeester en Houter, en wethouder mevrouw Vermulst. Tijdens het gesprek is uitgesproken dat de stichting en de gemeente een gemeenschappelijk belang hebben en dat bij de donateurs van de stichting de wens leeft om het beheer van het park door de stichting te continueren. Technische knelpunten zullen gezamenlijk worden opgelost op basis van de oorspronkelijke afspraken.

B en W en het stichtingsbestuur vertrouwen dat met de hernieuwde samenwerking het beheer van het park de komende jaren goed tot zijn recht zal komen en als voorbeeld kan dienen voor deze wijze van samenwerken.



terug