Secure Document Delivery: eenvoudige communicatie voor elk medium Documentuitwisseling zonder barrières

Zaltbommel, 30 mei 2001 - - TOPCALL International introduceert haar nieuwe oplossing voor Secure Document Delivery (SDD). Deze communicatiemodule is specifiek ontwikkeld voor TOPCALL's Communication Server ONE. Met SDD kunnen organisaties het Internet benutten voor beveiligde uitwisseling van alle bedrijfscommunicatie. De nieuwe technologie dicht de kloof tussen het oude en nieuwe communicatietijdperk. SDD zorgt voor eenvoudige en veilige documentoverdracht waarbij het Internet wordt ingezet voor gegarandeerde aflevering.

SDD maakt het mogelijk dat elk documentformaat of berichttype, vanuit diverse systeemomgevingen, makkelijk wordt omgezet in zowel fax- als IP-formaat. Documenten kunnen worden verstuurd via het voorkeursmedium van de gebruiker zoals Internet mail, fax enzovoort. Gelijktijdig kunnen bedrijfsgerichte communicatieprogramma's zoals SAP R/3, AS/400 en mainframetoepassingen, Lotus Notes en Microsoft Exchange, zonder veranderingen binnen de bestaande klantenomgeving, naadloos worden geïntegreerd.

Makkelijk in gebruik
Berichten worden binnen de normale applicatieomgeving van de gebruiker gemaakt en doorgestuurd naar TOPCALL's Communication Server ONE. De server haalt dan het adres van de ontvanger (faxnummer of emailadres) uit het bericht. De overdracht naar de ontvanger - inclusief voorblad - gebeurt als één bestand (single file). Alle belangrijke gegevens zoals datum, aantal pagina's, informatie over afzender en ontvanger, blijven in tact omdat de informatie binnen dezelfde file is opgenomen.

Als een e-mailadres in plaats van een faxnummer is opgenomen zorgt het systeem voor een SSL-verbinding en verzendt het bericht als e-mail. Het bericht wordt ontvangen als een bijlage in PDF, TIFF of TOPCALL's eigen TCI documentformaat. Als de server geen verbinding tot stand kan brengen, zal het Topcall systeem het bericht automatisch in faxformaat doorsturen. Zodra het bericht is verwerkt, ontvangt de verzender een bevestiging. Om er voor te zorgen dat tijdens de overdracht geen informatie verloren gaat, worden alle documenten 1:1 verzonden en ontvangen.

Systeembeheerders hebben de mogelijkheid om alle berichten die door de Communication Server ONE zijn verzonden te archiveren via RAID- of Jukeboxopslag met behulp van TOPCALL Archive. Daarnaast worden alle berichten automatisch gearchiveerd op de berichtenserver zelf. De opslagcapaciteit wordt bepaald door de grootte van de harddisk van de gebruiker.

"Secure Document Delivery is noodzakelijk voor het dichten van de kloof tussen het oude en nieuwe communicatietijdperk", stelt Henk Honders, Commercieel Directeur TOPCALL Nederland. "Foutloze en snelle documentoverdracht tussen traditionele en opkomende technologieën is van strategisch belang bij het opzetten van B2B-communicatie. e-Business is niet alleen een hype; het is wat wij nu al mogelijk maken."

TOPCALL Nederland B.V., Hogeweg 39, 5301 LJ Zaltbommel. Telefoon: 0418-570400,
fax: 0418-570401, e-mail: info@topcall.nl, website: www.topcall.nl.

TOPCALL Communication Server ONE
De TOPCALL Communication Server ONE is een toonaangevend Unified Communication Platform. De ONE architectuur is modulair opgebouwd en biedt daardoor het hoogste niveau kwaliteits- en systeemintegriteit, ondersteund door een hoogwaardig service- en supportnetwerk. Standaardoplossingen zijn beschikbaar voor Unified Messaging, Network and Enterprise Faxing, Mobile Messaging en CTI/IVR-toepassingen. De TOPCALL-oplossing biedt klanten - in 40 landen wereldwijd - de breedste keuze in klantspecifieke, bedrijfskritieke Unified Communications.

TOPCALL Nederland B.V.
TOPCALL is specialist in het leveren van totaaloplossingen voor berichtenverkeer en telefonie (fax, voicemail, CTI, e-mail en SMS). Al meer dan 12 jaar biedt TOPCALL Nederland producten en consultancy aan organisaties die de communicatie met de buitenwereld willen stroomlijnen en verbeteren. TOPCALL richt zich op de markt van logistieke applicaties, CRM-applicaties en kantoorautomatisering.

Voor redactionele informatie:
PB0401
Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com.