eWare introduceert mobile CRM voor Compaq Pocket PC's

eWare, een vooraanstaand producent van wireless en internet customer relationship management (CRM) toepassingen, is een samenwerkingsverband aangegaan in het kader van het Compaq Solutions Alliance programma. eWare biedt daarmee haar mobiele CRM toepassingen aan voor gebruik op de iPAQ Pocket PC van Compaq. Dit maakt het mogelijk om toegang te verkrijgen tot CRM informatie waar en wanneer men maar wil.

Omdat de mobiliteit van het personeel sterk groeit, neemt ook de noodzaak toe voor een makkelijke en snelle toegang tot up-to-date bedrijfsinformatie. De eWare toepassingen voor de iPAQ Pocket PC bieden de volledige CRM functionaliteit, inclusief rapportage, sales management, campagne management en customer support. Daardoor krijgen ook mobiele medewerkers toegang tot de kern van hun CRM toepassing, vanaf iedere locatie. Dit levert een essentiele mogelijkheid op, om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar een consistente benadering, ongeacht of het kontakt plaatsvindt via een call center, een website of face to face.

"De applicaties van eWare zijn vanuit de basis ontwikkeld voor mobiel gebruik. Pakketten van andere leveranciers bieden vaak alleen een mobiele toevoeging, dat leidt onherroepelijk tot een langer durende implementatie en beperkingen in de functionaliteit," zegt Neil Dagger, senior product marketing manager van Compaq. "Mobile Computing wordt gezien als de volgende belangrijke stap voor bedrijven en heeft veel belangstelling van onze klanten. Om een strategische voorsprong op te bouwen of te behouden moeten medewerkers overal real-time toegang hebben tot informatie. De producten die eWare ontwikkelt, in combinatie met de iPAQ Pocket PC, biedt het sales team, de field service, de marketeers en ook het management toegang tot de informatie die ze nodig hebben om efficienter te kunnen werken, sneller te reageren, de kosten te verlagen en het service niveau te verhogen."

"Compaq speelt een belangrijke rol in de markt voor handheld devices dus de keuze om onze toepassingen voor de iPAQ Pocket PC geschikt te maken lag voor de hand." zegt Ivan MacDonald, CEO en oprichter van eWare. "De samenwerking tussen eWare en Compaq vergroot de mogelijkheden om mobiel gebruik te maken van belangrijke informatiebronnen. Het maakt medewerkers efficiënter en dus organisaties effectiever waardoor de investering zich al snel terug verdient."

31 mei 2001.


-einde persbericht-

Over eWare
eWare is leverancier van wireless en internet CRM toepassingen waarmee organisaties grip krijgen op alle kontakten met prospects, klanten en partners. De applicaties van eWare kunnen worden benaderd met behulp van een standaard web browser, zowel via het internet als in een intranet omgeving, als ook met behulp van vrijwel ieder internet of wireless apparaat. De thin-client architectuur zorgt voor aanzienlijke voordelen voor middelgrote tot grote ondernemingen, zoals een zeer korte terugverdientijd en een lage cost of ownership. Het hoofkantoor van eWare is gevestigd in Ierland en wordt in de Benelux ondersteund door een lokale vestiging in Nederland. eWare is wereldwijd aktief, enkele klanten zijn First Active Bank, Aircom, eTel, Marcus Evans, Memorex Telex en Taylor Nelson Sofres. Meer informatie over eWare kunt u vinden op www.eware.com, of via e-mail info@eware.com.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met:
Samia Rauf
eWare
+44 (0)20 8622 3422
samia.rauf@eware.com