Sun Microsystems

Ruim 8 miljoen regels Sun-sponsored Open Source code op SunSource.net

Amersfoort, 31 mei 2001 - Sun Microsystems heeft vandaag SunSource.net geopend. Dit is een nieuw webportaal waarop ontwikkelaars allerlei essentiele informatie kunnen vinden over alle gratis Sun- en open source-projecten. Het portal is bedoeld als een verzamelpunt waar ontwikkelaars binnen Sun en de gehele ontwikkelaarsgemeenschap kunnen discussieren over open source-kwesties.

SunSource.net onderstreept Sun's commitment aan het stimuleren van open source software. Het biedt een extra instrument voor open source ontwikkelaars en bevat onder meer 5 door Sun gesponsorde community projecten die in totaal meer dan 8 miljoen regels broncode bevatten en 10 extra community projecten waaraan Sun een bijdrage levert.

Meer informatie kunt u vinden op sun.com.

Over Sun Microsystems



Vanaf de oprichting van het bedrijf in 1982, heeft Sun Microsystems, Inc. (Nasdaq: SUNW), consequent vastgehouden aan haar visie: The Network is the Computer. Vanuit die visie heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot marktleider op het gebied van de krachtige hardware, software en services die aan de basis staan van internet en intranet, LAN's en WAN's. Oplossingen waarmee klanten wereldwijd hun positie versterken, tot de macht n. Sun heeft een jaaromzet van 19,2 miljard US$ en is aanwezig in meer dan 170 landen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sun Microsystems Whizpr
Jeanette Verstappen
Tel: 033 451 5000
jeanette.verstappen@sun.com Ward van Beek
Tel: 0317 -410 483
sun@whizpr.nl