Allereerste tips voor Office XP staan NU online

Vrijwilligers bijten het spits af!

Wij van Stichting Breekpunt zijn er trots op dat we erin zijn geslaagd om nu al - de dag voor de officiële Nederlandse lancering - de eerste serie tips en trucs voor het nieuwe Office XP uit te brengen. Van Microsoft kregen wij een volledige versie van Office voor de Nederlandstalige screenshots. Niet dat wij vinden dat u Microsoft Office XP nu meteen moet gaan kopen, maar wij als vrijwilligers vinden het leuk om u te ondersteunen als u daar in uw werk toch al mee te maken krijgt.

Zoals u misschien weet ondersteunen wij op http://www.breekpunt.nl - de eenvoudige weg door computerland - dagelijks gemiddeld 700 mensen met artikelen, tips en trucs over nieuwe software en nieuwe ontwikkelingen.

Behalve onze website publiceren wij een wekelijks e-zine met up-to-date informatie voor meer dan 2500 lezers, waaronder verschillende topfunctionarissen in de ICT. Het laatste nummer kunt u opvragen per email aan coumans@breekpunt.nl .

Wij zijn een kleine groep pioniers, die zijn voortgekomen uit de nederlandse Windows Gebruikers Vereniging WGV. Software bedrijven als Microsoft, Symantec, PowerQuest en Corel beschouwen ons in feite als 'pers'.
Wanneer u onze website bekijkt, ziet u waarom dit het geval is.

Opdat nog meer mensen onze hulp en ondersteuning kunnen vinden, verzoeken wij u dit bericht te publiceren. Alvast bedankt. Meer informatie ontvangt u via het emailadres coumans@breekpunt.nl of het telefoonnummer 06 52006633.

Vrijwilligers van Breekpunt zijn verspreid over heel Nederland. De stichting is gevestigd in Geleen.

Vriendelijke groeten, Johan Wijbenga.
Secretaris Stichting Breekpunt. http://www.breekpunt.nl